to jeszcze kangurek.
TP nie jest na F423 tylko na tej średniej.
spodziewam się jeszcze spadku na F261 gdzie brałem L (retestu)
zobaczymy.
dla mnie potwierdzeniem dobrze narysowanej "formacji fibo by highend" jest reakcja na poziom F161.
tu na kangurze jest bardzo fajna reakcja.
Wielki Wybuch
Re: Wielki Wybuch
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
0.77390 jest W_R1 z pivotów. do TP rzut beretem już.u mnie tp 0.77270 jakoś tak.
weszło TP na kangura

a może cholera wyżej podejdzie, ale już beze mnie. Wystarczy.
Co do cukru - stoi w miejscu (ten walor jest mega powolny)
ale na H1 i niższych widzę reakcję na F261 - odbiło od niego na UP. Czyli jakby taki retest.
Jeśli więc wsparcie w postaci F261 wytrzyma - to dojście na TP (F423) wyznaczone - jest kwestią czasu.
SL jest na BE, zero ryzyka. I tak ma być.
weszło TP na kangura

a może cholera wyżej podejdzie, ale już beze mnie. Wystarczy.
Co do cukru - stoi w miejscu (ten walor jest mega powolny)
ale na H1 i niższych widzę reakcję na F261 - odbiło od niego na UP. Czyli jakby taki retest.
Jeśli więc wsparcie w postaci F261 wytrzyma - to dojście na TP (F423) wyznaczone - jest kwestią czasu.
SL jest na BE, zero ryzyka. I tak ma być.
Ustawiłeś tp na 20 pipsów ? no bo z tego wykresu wynika że właśnie tyle w momencie wklejenia brakowało do średniej ?highend pisze:to jeszcze kangurek.
TP nie jest na F423 tylko na tej średniej.
spodziewam się jeszcze spadku na F261 gdzie brałem L (retestu)
zobaczymy.
dla mnie potwierdzeniem dobrze narysowanej "formacji fibo by highend" jest reakcja na poziom F161.
tu na kangurze jest bardzo fajna reakcja.
No niestety nic z tego tekstu nie rozumiem co piszesz. Odpuszczę sobie. Zobacz co robi żaba. Wkleja wykres i ani słowa komentarza a i tak wszyscy wiedzą o co chodzi. Powodzenia... i co jakiś czas zajrzę żeby zobaczyć jak idzie.
Żaba często daje komentarze bo często zmienia zdanie i różne wykresy wkleja.... robi aktualizacje itp.
Czego nie rozumiesz z kangurem? oczywiście, że doszedł do tej średniej (EMA 200 czy tam SMA 200 - prawie jednakowe). I tam miałem TP - chyba nieco fuksem siadło trochę. U mnie na H4 dotyka jej.
nie wiem na ile był TP - mozliwe ze 20, mozliwe ze 30 pips.
operuje kreskami na wykresie i je przesuwam. Ile to wychodzi pipsów jest sprawą drugorzędną.
Wejście było po przebiciu tego F261 na UP i teoretycznie powinienem trzymać pozycję do F423 na TP.
Jednak z uwagi na tą średnią - nieco spękałem i póki co zrobiłem słusznie. Czego tu nie rozumieć? Napisałem przecież o tym wcześniej. Czytać nie umieć?
na cukrze mnie wycieli haha
mysle, ze ponowie pozycje.
Czego nie rozumiesz z kangurem? oczywiście, że doszedł do tej średniej (EMA 200 czy tam SMA 200 - prawie jednakowe). I tam miałem TP - chyba nieco fuksem siadło trochę. U mnie na H4 dotyka jej.
nie wiem na ile był TP - mozliwe ze 20, mozliwe ze 30 pips.
operuje kreskami na wykresie i je przesuwam. Ile to wychodzi pipsów jest sprawą drugorzędną.
Wejście było po przebiciu tego F261 na UP i teoretycznie powinienem trzymać pozycję do F423 na TP.
Jednak z uwagi na tą średnią - nieco spękałem i póki co zrobiłem słusznie. Czego tu nie rozumieć? Napisałem przecież o tym wcześniej. Czytać nie umieć?
na cukrze mnie wycieli haha

Odpuść sobie, będzie lżejMR. D pisze:No niestety nic z tego tekstu nie rozumiem co piszesz. Odpuszczę sobie. Zobacz co robi żaba. Wkleja wykres i ani słowa komentarza a i tak wszyscy wiedzą o co chodzi. Powodzenia... i co jakiś czas zajrzę żeby zobaczyć jak idzie.

Witam!
Nie wiem czy dobrze rozumiem, "wyznaczanie fibo by You".
Fibo wyznaczałem wczoraj, jak cena była w miejscu kwadracika.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Perfekcyjnieanturo pisze:Witam!

I ja nie wiem czego tu inni nie rozumieją - to jest banalne.
Jest reakcja na F423 i widać jak cena się porusza między kolejnymi szczebelkami.
Od Twojego kwadracika cena sobie rosła lekko na zasadzie flagi - jadąc po F261 - można rzec, że to była konsola, po czym wywaliła w dół z zasięgiem na F423.
No dobra zaczynam łapać ;-)
przetestuje na aud/nzd