Wątpię, aby wypłaty były realizowane z automatu. I tak dział księgowości pewnie musi je klepnąć więc nic by to nie zmieniło jeśli kasy nie mieli... Pytanie czy faktycznie nic nie mają...LarryGoldberg pisze:Firma nie pofatygowała sie przed zawieszeniem kont , poinformowac o takim działaniu, zeby dać klientom sposobność wyciagniecia srodkow z depo.
FXsalt , www.fxsalt.com
Re: FXsalt , www.fxsalt.com
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ja swoją kasę wypłacałem 16.01zaraz po historii z frankiem i wtedy przelewy szły bez problemu. Może się w końcu doliczyli że nie mają kasy mimo wcześniejszych zapewnień że wszystko jest ok.
- LarryGoldberg
- Gaduła
Chciałem powiedzieć, że skoro podjeli decyzje o zawieszeniu działalności, powinni uprzedzić klientow wczesniej. UTrzymują stanowisko że sytuacja jest stabilna. Wszystko niby ok, działa, rynek zamyka sie normalnie, w poniedziałek wstaje nie mam mozliwosci handlu, dostep do strefy klienta utrudniony(jednak nie niemozliwy , dzieki koledze za link, ktory juz nie działa notobene) 0 kontaktu z supportem. Klase firmy poznaje się właśnie w takich sytuacjach. Być może moje postrzeganie usługodawcy jest utopijne. Chciałbym chociaz porozmawiac z człowiekiem od nich, troche sie uspokoićraposo pisze:Wątpię, aby wypłaty były realizowane z automatu. I tak dział księgowości pewnie musi je klepnąć więc nic by to nie zmieniło jeśli kasy nie mieli... Pytanie czy faktycznie nic nie mają...LarryGoldberg pisze:Firma nie pofatygowała sie przed zawieszeniem kont , poinformowac o takim działaniu, zeby dać klientom sposobność wyciagniecia srodkow z depo.

Wszyscy zostali zwolnieni w trybie natychmiastowym zostały tylko dwie osoby ostatnia ma zgasić światło.LarryGoldberg pisze:Chciałem powiedzieć, że skoro podjeli decyzje o zawieszeniu działalności, powinni uprzedzić klientow wczesniej. UTrzymują stanowisko że sytuacja jest stabilna. Wszystko niby ok, działa, rynek zamyka sie normalnie, w poniedziałek wstaje nie mam mozliwosci handlu, dostep do strefy klienta utrudniony(jednak nie niemozliwy , dzieki koledze za link, ktory juz nie działa notobene) 0 kontaktu z supportem. Klase firmy poznaje się właśnie w takich sytuacjach. Być może moje postrzeganie usługodawcy jest utopijne. Chciałbym chociaz porozmawiac z człowiekiem od nich, troche sie uspokoićraposo pisze:Wątpię, aby wypłaty były realizowane z automatu. I tak dział księgowości pewnie musi je klepnąć więc nic by to nie zmieniło jeśli kasy nie mieli... Pytanie czy faktycznie nic nie mają...LarryGoldberg pisze:Firma nie pofatygowała sie przed zawieszeniem kont , poinformowac o takim działaniu, zeby dać klientom sposobność wyciagniecia srodkow z depo.
To nie żarty to info. od ich byłego pracownika.
Czyli nie zobaczymy już swojej kasy?
-
- Stały bywalec
No niezle... nie mozna wyjac swojej kasy..
Co za skur... trzymali dwa tygodnie po czarnym czwartku aby ludzie ewentulanie jeszcze powplacali po przegranej czwartkowej i teraz ..dopiero bankructwo????
Co za skur... trzymali dwa tygodnie po czarnym czwartku aby ludzie ewentulanie jeszcze powplacali po przegranej czwartkowej i teraz ..dopiero bankructwo????
Na ten moment wygląda to żle, ten mój znajomy, który u nich pracował od dawna sugerował mi aby się zrywać.wysoki01 pisze:Czyli nie zobaczymy już swojej kasy?
Teraz albo nie uzupełnili kasy u swoich dostawców i Ci zamknęli dostawę, albo sami dostawcy utopili.
Dlaczego tak długo czekali, liczyli na cud, ale się przeliczyli, zabezpieczeń ta firma nie ma żadnych, więc płyniemy na Titanicu.
Nadal działa, musisz tylko użyć adresu IP który podałem. Nie musisz nawet edytować hosts. Wystarczy zamiast secure.fxsalt.com użyć adresu IPLarryGoldberg pisze:jednak nie niemozliwy , dzieki koledze za link, ktory juz nie działa notobene
u mnie zadziałała metoda remarquee na tym ip: 69.195.97.49
Czyli co mam zrobić aby zalogować się na swoje konto? Wpisuje podane adresy ip i nic..brak dostępu do strony