FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: FXsalt , www.fxsalt.com

Nieprzeczytany post autor: raposo »

LarryGoldberg pisze:Firma nie pofatygowała sie przed zawieszeniem kont , poinformowac o takim działaniu, zeby dać klientom sposobność wyciagniecia srodkow z depo.
Wątpię, aby wypłaty były realizowane z automatu. I tak dział księgowości pewnie musi je klepnąć więc nic by to nie zmieniło jeśli kasy nie mieli... Pytanie czy faktycznie nic nie mają...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

remarquee
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: remarquee »

Ja swoją kasę wypłacałem 16.01zaraz po historii z frankiem i wtedy przelewy szły bez problemu. Może się w końcu doliczyli że nie mają kasy mimo wcześniejszych zapewnień że wszystko jest ok.

Awatar użytkownika
LarryGoldberg
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: LarryGoldberg »

raposo pisze:
LarryGoldberg pisze:Firma nie pofatygowała sie przed zawieszeniem kont , poinformowac o takim działaniu, zeby dać klientom sposobność wyciagniecia srodkow z depo.
Wątpię, aby wypłaty były realizowane z automatu. I tak dział księgowości pewnie musi je klepnąć więc nic by to nie zmieniło jeśli kasy nie mieli... Pytanie czy faktycznie nic nie mają...
Chciałem powiedzieć, że skoro podjeli decyzje o zawieszeniu działalności, powinni uprzedzić klientow wczesniej. UTrzymują stanowisko że sytuacja jest stabilna. Wszystko niby ok, działa, rynek zamyka sie normalnie, w poniedziałek wstaje nie mam mozliwosci handlu, dostep do strefy klienta utrudniony(jednak nie niemozliwy , dzieki koledze za link, ktory juz nie działa notobene) 0 kontaktu z supportem. Klase firmy poznaje się właśnie w takich sytuacjach. Być może moje postrzeganie usługodawcy jest utopijne. Chciałbym chociaz porozmawiac z człowiekiem od nich, troche sie uspokoić :)

Peener
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Peener »

LarryGoldberg pisze:
raposo pisze:
Chciałem powiedzieć, że skoro podjeli decyzje o zawieszeniu działalności, powinni uprzedzić klientow wczesniej. UTrzymują stanowisko że sytuacja jest stabilna. Wszystko niby ok, działa, rynek zamyka sie normalnie, w poniedziałek wstaje nie mam mozliwosci handlu, dostep do strefy klienta utrudniony(jednak nie niemozliwy , dzieki koledze za link, ktory juz nie działa notobene) 0 kontaktu z supportem. Klase firmy poznaje się właśnie w takich sytuacjach. Być może moje postrzeganie usługodawcy jest utopijne. Chciałbym chociaz porozmawiac z człowiekiem od nich, troche sie uspokoić :)
Wszyscy zostali zwolnieni w trybie natychmiastowym zostały tylko dwie osoby ostatnia ma zgasić światło.
To nie żarty to info. od ich byłego pracownika.

wysoki01
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: wysoki01 »

Czyli nie zobaczymy już swojej kasy?

Abrahamik2012
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Abrahamik2012 »

No niezle... nie mozna wyjac swojej kasy..
Co za skur... trzymali dwa tygodnie po czarnym czwartku aby ludzie ewentulanie jeszcze powplacali po przegranej czwartkowej i teraz ..dopiero bankructwo????

Peener
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Peener »

wysoki01 pisze:Czyli nie zobaczymy już swojej kasy?
Na ten moment wygląda to żle, ten mój znajomy, który u nich pracował od dawna sugerował mi aby się zrywać.
Teraz albo nie uzupełnili kasy u swoich dostawców i Ci zamknęli dostawę, albo sami dostawcy utopili.
Dlaczego tak długo czekali, liczyli na cud, ale się przeliczyli, zabezpieczeń ta firma nie ma żadnych, więc płyniemy na Titanicu.

remarquee
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: remarquee »

LarryGoldberg pisze:jednak nie niemozliwy , dzieki koledze za link, ktory juz nie działa notobene
Nadal działa, musisz tylko użyć adresu IP który podałem. Nie musisz nawet edytować hosts. Wystarczy zamiast secure.fxsalt.com użyć adresu IP

00001
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: 00001 »

u mnie zadziałała metoda remarquee na tym ip: 69.195.97.49

balon1020
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: balon1020 »

Czyli co mam zrobić aby zalogować się na swoje konto? Wpisuje podane adresy ip i nic..brak dostępu do strony

ODPOWIEDZ