FXsalt , www.fxsalt.com
-
- Bywalec
Re: FXsalt , www.fxsalt.com
Ma ktos adres FXSalt ?
Jeb*** Sku******* grają na zwłokę.Żadnych posiedzeń zarządu niema.!Nic niema!zostalo parę osób ktore dzwonią odbierają i dają złudne nadzieje az wkońcu kazdy się pogodzi ze tym ze tych pieniedzy juz nie zobaczy.Kazdy moze zbankrutować banki firmy My..... ale!2 tygodnie temu kiedy frank ich pogrążył chociaż wiem ze juz wczesniej chcieli zawinąć interes tylko nie mieli pretekstu a kiedy się juz znalazł 2 tygodnie totalna cisza a wiedzieli ze juz sa bankrutami ba!email z informacja ze jest wszystko wporządku ze mozna wpłacać i wypłacać srodki itd ze jest wszystko ok!a To juz jawne oszustwo!którym powinna się policja zainteresować.
W załączniku kopia z google z ich danymi teleadresowymi oraz z telefonem do polskiej obsługi klienta.sosinek1980 pisze:Ma ktos adres FXSalt ?
Obawiam się, że wypłaty które tu każdy próbował zlecić, nie zostaną zrealizowane. Wszystko zamarło, jedna wielka cisza... Bogu dziękować, że nie wpłacałem tam większej kwoty, bo do skalpowania to nie byli tacy źli.
EDIT:
Co do polskiego telefonu, to kilka razy próbowałem dzwonić, za każdym razem włączała się automatyczna sekretarka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Stały bywalec
Witam,
Wyplata zlecona a kasy nie ma.. Niy drugi dzien roboczy mija...poczekam do piatku
Niezly popis dali jak wyj... klientow
Komus sie udalo otrzymac przelew po zblokowaniu wejscia na konto?
Wyplata zlecona a kasy nie ma.. Niy drugi dzien roboczy mija...poczekam do piatku
Niezly popis dali jak wyj... klientow
Komus sie udalo otrzymac przelew po zblokowaniu wejscia na konto?
- LarryGoldberg
- Gaduła
a jak nie wyplaca, co zamierzasz zrobic?Abrahamik2012 pisze:Witam,
...poczekam do piatku
-
- Stały bywalec
nie mialem mega kasy wiec.....
nie sa regulowani przez zadna instytucje..
odpowiedzieli na mojego emaila..jak im napisalem ze nie odpuszcze...
napisali ze niebawem sie odezwa...
nie sa regulowani przez zadna instytucje..
odpowiedzieli na mojego emaila..jak im napisalem ze nie odpuszcze...
napisali ze niebawem sie odezwa...
Witam Wszystkich,
Szefem i właścicielem FX Salt jest Sean Bundock numer telefonu 696 133 213
Firma FX Salt od 2009 roku działała na ujemnych kapitałach.
W 2011 po interwencji na CHF byli na skraju bankructwa wtedy to wszystkie długi spłacili kosztem jednego klienta, U K R A D L I 1,7 MLN PLN i do dziś nie można tego odzyskać.
W Polsce firma działała na 100% ale była obsługiwana przez spółkę żony Seana o imieniu Agnieszka.
Siedziba Tarnowie
TRADE PAYMENT SOLUTIONS AGNIESZKA BUNDOCK
Miasto: Tarnów
Kod Pocztowy: 33-100
Ulica: ul. św. Anny 10/7
Księgowość prowadzi Ojciec Seana, Ivor Bundock ale tutaj jest problem bo siedzibe maja w RPA
Proponuję kontakt z Michałem Woźniakiem nr. Mobile: +48 780133232
Proponuję zgłosić sprawę do KNF i Polskiej Prokuratury gdyż na BVI a tam jest zarejestrowany FX Salt nic nie załatwicie.
Klient któremu zostały środki zabrane do dziś nie została wyznaczona sprawa sądowa na BVI
I ZAPOMNIJCIE O PIENIĄDZACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W 2011 po interwencji na CHF byli na skraju bankructwa wtedy to wszystkie długi spłacili kosztem jednego klienta, U K R A D L I 1,7 MLN PLN i do dziś nie można tego odzyskać.
W Polsce firma działała na 100% ale była obsługiwana przez spółkę żony Seana o imieniu Agnieszka.
Siedziba Tarnowie
Księgowość prowadzi Ojciec Seana, Ivor Bundock ale tutaj jest problem bo siedzibe maja w RPA
Proponuję zgłosić sprawę do KNF i Polskiej Prokuratury gdyż na BVI a tam jest zarejestrowany FX Salt nic nie załatwicie.
Klient któremu zostały środki zabrane do dziś nie została wyznaczona sprawa sądowa na BVI
-
- Pasjonat
Jasne --broker nieregulowany i KNFStrateg pisze:Witam Wszystkich,
Siedziba Tarnowie

-
- Stały bywalec
No i lipa...
Zlecenie na wypłate dałem we wtorek , dzisiaj czwartek i kasy NIET
Jak ktoś słusznie zauważył, kasę zgarneli i poszli sobie
Co co nawet dostali sie do swojego DEPO i złożyli request na wypłatę , kasy nie otrzymają.
Przestroga dla innych na przyszłość .. nie ma co korzystać z takiego brokera...
Współczuje tym co mieli tam znaczną ilość kasy....
Zlecenie na wypłate dałem we wtorek , dzisiaj czwartek i kasy NIET
Jak ktoś słusznie zauważył, kasę zgarneli i poszli sobie
Co co nawet dostali sie do swojego DEPO i złożyli request na wypłatę , kasy nie otrzymają.
Przestroga dla innych na przyszłość .. nie ma co korzystać z takiego brokera...
Współczuje tym co mieli tam znaczną ilość kasy....
- LarryGoldberg
- Gaduła
Zapewne kazdy z Was dostał taka wiadomość, ale i tak wrzucam
''Witamy
Niestety nie mamy jeszcze informacji czy Platforma zostanie ponownie włączona.
W tym momencie trwają negocjacje z dostawcami płynnosci w kwestii odzyskania środków.
Bardzo prosimy o cierpliwość. Wkrótce zostanie rozsłana informaja z dalszymi krokami postępowania.
Pozdrawiamy
Team FXSALT''
''Szanowny Kliencie,
Czego się teraz można spodziewać?
Jako że FXSalt współpracowało wyłącznie z regulowanymi instytucjami, nadzór finansowy wyznaczy syndyka masy upadłościowej.
FXSalt zgłosiło już roszczenie wobec firmy, która ogłosiła upadłość, więc kiedy syndyk zostanie wyznaczony, FXSalt będzie na liscie wierzycieli.
Kiedy to nastąpi, FXSalt będzie mogło zwrócić pieniądze klientom, zgodnie z otrzymanym kapitałem.
Jak długo to może potrwać?
Sprawa nie powinna się toczyć dłużej niż rok, natomiast nie możemy przewidzieć dokładnie terminu zakończenia sprawy.
Dziękujemy za wyrozumiałość i cierpliwość w tym okresie czasu, będziemy państwa informować na bierząco wraz z rozwojem sytuacji.
Pozdrawiamy,
Zespół FXSalt''
''Witamy
Niestety nie mamy jeszcze informacji czy Platforma zostanie ponownie włączona.
W tym momencie trwają negocjacje z dostawcami płynnosci w kwestii odzyskania środków.
Bardzo prosimy o cierpliwość. Wkrótce zostanie rozsłana informaja z dalszymi krokami postępowania.
Pozdrawiamy
Team FXSALT''
''Szanowny Kliencie,
Czego się teraz można spodziewać?
Jako że FXSalt współpracowało wyłącznie z regulowanymi instytucjami, nadzór finansowy wyznaczy syndyka masy upadłościowej.
FXSalt zgłosiło już roszczenie wobec firmy, która ogłosiła upadłość, więc kiedy syndyk zostanie wyznaczony, FXSalt będzie na liscie wierzycieli.
Kiedy to nastąpi, FXSalt będzie mogło zwrócić pieniądze klientom, zgodnie z otrzymanym kapitałem.
Jak długo to może potrwać?
Sprawa nie powinna się toczyć dłużej niż rok, natomiast nie możemy przewidzieć dokładnie terminu zakończenia sprawy.
Dziękujemy za wyrozumiałość i cierpliwość w tym okresie czasu, będziemy państwa informować na bierząco wraz z rozwojem sytuacji.
Pozdrawiamy,
Zespół FXSalt''