DayTrading: Czwartek 15.01.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 16 sty 2015, 00:00

Wzrost
8
32%
Bez zmian
3
12%
Spadek
14
56%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 15.01.2015

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

Societe Generale:
Ruch ze strony SNB bardzo mocno sugeruje, że w przyszłym tygodniu ujrzymy sovereign QE w strefie euro

Read more: http://xpuls.pl/societe-generale-o-decy ... z3OtcBOcPN

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

JPM posiadał krótką pozycję na parze od 1.2088, co pozwoliło zarobić obecnie około 40%. ;)

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

melpomena pisze:Societe Generale:
Ruch ze strony SNB bardzo mocno sugeruje, że w przyszłym tygodniu ujrzymy sovereign QE w strefie euro

Read more: http://xpuls.pl/societe-generale-o-decy ... z3OtcBOcPN
:sylwester: :mikolaj: :sylwester: :mikolaj: :sylwester: :mikolaj: :-d :-d :-d 8)

popcorn mi się skończył :(

-- Dodano: 15 sty 2015, 15:26 --
Nowy123 pisze:JPM posiadał krótką pozycję na parze od 1.2088, co pozwoliło zarobić obecnie około 40%. ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

robin2003 pisze:
Damfry pisze:Niesamowite jak wszyscy uciekają z dolara no jeszcze Edzio niech wykręci i cholera wie, jakaś korekta może z tego wyjdzie
Jeszcze amerykanie nie sprzedali po 1.1580 wiec najpierw test dna, potem japończycy...

dzisiejsza akcja z SNB daje przedsmak tego co się będzie działo 22 jak Mario sie odezwie... na edku parytet w 2 s
Popatrz, że przy całej tej akcji osłabił się i EDEK i na wszystkich parah dolar, a to tylko z tego że SBN się wyprzedało z całych zapasów ojro na tą okoliczność. Głównym sponsorem i zarobionym w mojej ocenie jest właśnie SBN.

Wszyscy wypatrują spadku.... przecież wszyscy nie mogą zarobić? :D Wydaje mi się, że powinni nadymać Edka na taką okoliczność by było z czego spuszczać, a tu tak bez korekty? cały czas mi to śmierdzi, po postu im nie wierze :roll:

Awatar użytkownika
szczudlo6
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szczudlo6 »

1.1580-1.1600 na edku wsparcie, jest szansa na chwilowe odbicie :) ponizej tego poziomu PIEKLO
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...

Awatar użytkownika
robin2003
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: robin2003 »

Damfry pisze: Popatrz, że przy całej tej akcji osłabił się i EDEK i na wszystkich parah dolar, a to tylko z tego że SBN się wyprzedało z całych zapasów ojro na tą okoliczność. Głównym sponsorem i zarobionym w mojej ocenie jest właśnie SBN.

Wszyscy wypatrują spadku.... przecież wszyscy nie mogą zarobić? :D Wydaje mi się, że powinni nadymać Edka na taką okoliczność by było z czego spuszczać, a tu tak bez korekty? cały czas mi to śmierdzi, po postu im nie wierze :roll:
To prawda, ciekawe czy Niemcy w ogóle pozwolą na QE przy takim rynku... dzisiejsza akcje SNB uderza w większość banków, które chyba maja dość kiepska sytuacje... ciekawe co powie dzisiaj Weidmann... może rozpocznie korekte

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

GG20 pisze:Jak widzicie rope? korekta czy odwrocenie trendu sie zapowiada?
Korekta. Target 35 $.
The only way is up

libres
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: libres »

robin2003 pisze:
Damfry pisze: Popatrz, że przy całej tej akcji osłabił się i EDEK i na wszystkich parah dolar, a to tylko z tego że SBN się wyprzedało z całych zapasów ojro na tą okoliczność. Głównym sponsorem i zarobionym w mojej ocenie jest właśnie SBN.

To prawda, ciekawe czy Niemcy w ogóle pozwolą na QE przy takim rynku... dzisiejsza akcje SNB uderza w większość banków, które chyba maja dość kiepska sytuacje... ciekawe co powie dzisiaj Weidmann... może rozpocznie korekte
prawdziwej korekty nie będzie dopóki choć jeden głos na tym forum, które mniemam jest reprezentacyjne ogółu, będzie wieszczył odbicie i lot na północ na edku:0;);)

cayb
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: cayb »

Adam pisze:
ceofx pisze:
cayb pisze:Tylko co komuś po sl jak broker i tak go może nie uznać. .
Widzisz, jest wielu co grają a nie znają elementarnych podstaw, np że można stracic więcej niż się ma na koncie, albo że ustawiony SL nie zadziała jak jest luka w handlu.... :idea:

w sumie luka to ryzykowny interes można dużo zarobić ale można też dużo stracić. Co tydzień mam ten dylemat zostawiać czy nie :)
Tylko, że wg mnie luka spadkowa rozpoczęła się na poziomie 1,1712, czyli znacznie poniżej mojego SL: 1,1991, więc zakładam, że pominięcie mojego SL nie było spowodowane luką spadkową..

Awatar użytkownika
nowy joker
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nowy joker »

Atak na daxa

Zablokowany