DayTrading: Czwartek 15.01.2015
Re: DayTrading: Czwartek 15.01.2015
Societe Generale:
Ruch ze strony SNB bardzo mocno sugeruje, że w przyszłym tygodniu ujrzymy sovereign QE w strefie euro
Read more: http://xpuls.pl/societe-generale-o-decy ... z3OtcBOcPN
Ruch ze strony SNB bardzo mocno sugeruje, że w przyszłym tygodniu ujrzymy sovereign QE w strefie euro
JPM posiadał krótką pozycję na parze od 1.2088, co pozwoliło zarobić obecnie około 40%. 

melpomena pisze:Societe Generale:

popcorn mi się skończył

-- Dodano: 15 sty 2015, 15:26 --
Nowy123 pisze:JPM posiadał krótką pozycję na parze od 1.2088, co pozwoliło zarobić obecnie około 40%.

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Popatrz, że przy całej tej akcji osłabił się i EDEK i na wszystkich parah dolar, a to tylko z tego że SBN się wyprzedało z całych zapasów ojro na tą okoliczność. Głównym sponsorem i zarobionym w mojej ocenie jest właśnie SBN.robin2003 pisze:Jeszcze amerykanie nie sprzedali po 1.1580 wiec najpierw test dna, potem japończycy...Damfry pisze:Niesamowite jak wszyscy uciekają z dolara no jeszcze Edzio niech wykręci i cholera wie, jakaś korekta może z tego wyjdzie
dzisiejsza akcja z SNB daje przedsmak tego co się będzie działo 22 jak Mario sie odezwie... na edku parytet w 2 s
Wszyscy wypatrują spadku.... przecież wszyscy nie mogą zarobić?

1.1580-1.1600 na edku wsparcie, jest szansa na chwilowe odbicie
ponizej tego poziomu PIEKLO

Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
To prawda, ciekawe czy Niemcy w ogóle pozwolą na QE przy takim rynku... dzisiejsza akcje SNB uderza w większość banków, które chyba maja dość kiepska sytuacje... ciekawe co powie dzisiaj Weidmann... może rozpocznie korekteDamfry pisze: Popatrz, że przy całej tej akcji osłabił się i EDEK i na wszystkich parah dolar, a to tylko z tego że SBN się wyprzedało z całych zapasów ojro na tą okoliczność. Głównym sponsorem i zarobionym w mojej ocenie jest właśnie SBN.
Wszyscy wypatrują spadku.... przecież wszyscy nie mogą zarobić?Wydaje mi się, że powinni nadymać Edka na taką okoliczność by było z czego spuszczać, a tu tak bez korekty? cały czas mi to śmierdzi, po postu im nie wierze
Korekta. Target 35 $.GG20 pisze:Jak widzicie rope? korekta czy odwrocenie trendu sie zapowiada?
The only way is up
prawdziwej korekty nie będzie dopóki choć jeden głos na tym forum, które mniemam jest reprezentacyjne ogółu, będzie wieszczył odbicie i lot na północ na edku:0;);)robin2003 pisze:To prawda, ciekawe czy Niemcy w ogóle pozwolą na QE przy takim rynku... dzisiejsza akcje SNB uderza w większość banków, które chyba maja dość kiepska sytuacje... ciekawe co powie dzisiaj Weidmann... może rozpocznie korekteDamfry pisze: Popatrz, że przy całej tej akcji osłabił się i EDEK i na wszystkich parah dolar, a to tylko z tego że SBN się wyprzedało z całych zapasów ojro na tą okoliczność. Głównym sponsorem i zarobionym w mojej ocenie jest właśnie SBN.
Wszyscy wypatrują spadku.... przecież wszyscy nie mogą zarobić?Wydaje mi się, że powinni nadymać Edka na taką okoliczność by było z czego spuszczać, a tu tak bez korekty? cały czas mi to śmierdzi, po postu im nie wierze
Tylko, że wg mnie luka spadkowa rozpoczęła się na poziomie 1,1712, czyli znacznie poniżej mojego SL: 1,1991, więc zakładam, że pominięcie mojego SL nie było spowodowane luką spadkową..Adam pisze:ceofx pisze:Widzisz, jest wielu co grają a nie znają elementarnych podstaw, np że można stracic więcej niż się ma na koncie, albo że ustawiony SL nie zadziała jak jest luka w handlu....cayb pisze:Tylko co komuś po sl jak broker i tak go może nie uznać. .
w sumie luka to ryzykowny interes można dużo zarobić ale można też dużo stracić. Co tydzień mam ten dylemat zostawiać czy nie
- nowy joker
- Pasjonat
Atak na daxa