MarioDM pisze:raposo pisze:
Czy próbowałeś przełączać się na inne DC tak jak pisałem wcześniej w tym wątku, co zasugerował sam broker?
Jak mam przełączyć DC ? Platforma wisi i kompletnie nie reaguje. Czasy ostatniej transakcji stoją na godzinie zatrzymania. Nie da się skutecznie w nic kliknąć.
Ponowne uruchomienie platformy również nic nie daje.
Tak jak to się robi

. Pisałem o tym wcześniej na forum cytując wiadomość od mForex. Ponownie uruchomienie niekoniecznie spowoduje, że MT4 połączy Ci się z innym DC. Jak się to robi? To jeszcze raz ale tym razem obrazkowo (patrz załącznik).
MarioDM pisze:
Nie kontaktowałem się. Po ostatniej odpowiedzi na reklamację domyślam się co bym usłyszał.
Ok, ale kontaktowałeś się z nimi w sprawie reklamacji dot. braku kwotowań USDPLN w przerwie świątecznej. Zupełnie inna sprawa. Nie chcę już się do tego odnosić ale powiem tylko, że nie znam firmy, która udzieliłaby innej odpowiedzi na tamto zgłoszenie. Można kiwać nosem i mówić, że dostawcy lipni. Ja bym rzekł jednak, że to okres lipny i wielu brokerów miało podobnie (z różnymi dostawcami).
MarioDM pisze:Po za tym Raposo - bądźmy poważni - mam dzwonić do nich i błagać aby coś zrobili w tej sprawie ?
Widzisz, ja po prostu nie jestem w stanie uwierzyć, że tak dzieje się u wszystkich klientów. Inaczej ten wątek by eksplodował od takich postów. Więc bądźmy poważni - ja mógłbym sobie np. nie zdawać sprawy z takiego problemu jeśli nie czytałbym tego tematu. Ale też czytam go z opóźnieniem więc szybkie zgłoszenie problemu mogłoby pomóc. Jeśli nie masz ochoty na kontakt z brokerem to możesz zawsze napisać do mnie, zapytać czy u mnie jest tak samo, zapytać co możesz zrobić czy też po prostu podesłać mi swoje logi. Nie jestem na takie rzeczy obojętny i chętnie pomogę.
Oczywiście, że brokera zawsze można zmienić. Nikt nie wiąże się z jedną firmą na siłę. Ale skoro tyle czasu tu inwestujesz to zakładam, że pomijając ostatnie niedogodności raczej byłeś zadowolony. A ja chciałbym pomóc te niedogodności zlikwidować. Tyle, że przydałaby się pomoc

.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.