mForex ECN (wcześniej BRE Forex)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
9%
Poza paroma minusami są ok
8
36%
Przeciętny
6
27%
Mają wiele wad
3
14%
Stanowczo odradzam
3
14%

Liczba głosów: 22

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Re: mForex ECN (wcześniej BRE Forex)

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

Od lat wiadomo,ze w okresie swiat wystepowaly problemy z plynnoscia i niektorzy doswiadczeni brokerzy rozpoczynaja handel od godziny 8 rano zalaczajac platforme oczywiscie informujac o tym klientow.

Awatar użytkownika
tolak5
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tolak5 »

Witam,posiadam konto standard. Jak mogę otworzyć subkonto micro?? Dzięki pozdrawiam
"Idź tak daleko, jak sięgasz spojrzeniem; gdy tam dojdziesz, będziesz mógł spojrzeć dalej."
J.P.Morgan
Obrazek

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

ten brok robi co chce na tej swojej platformie -wlacza jak mu sie podoba, nie do wiary...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

tolak5 pisze:Witam,posiadam konto standard. Jak mogę otworzyć subkonto micro?? Dzięki pozdrawiam
Wystarczy zalogować się do Panelu Klienta na stronie mForex lub skontaktować się z infolinią - otworzą od ręki.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
tolak5
Stały bywalec
Stały bywalec

raposo pisze:
tolak5 pisze:Witam,posiadam konto standard. Jak mogę otworzyć subkonto micro?? Dzięki pozdrawiam
Wystarczy zalogować się do Panelu Klienta na stronie mForex lub skontaktować się z infolinią - otworzą od ręki.
Dzwoniłem na infolinie i poinformowano mnie, że nie mają już takiej opcji. Pozdrawiam
"Idź tak daleko, jak sięgasz spojrzeniem; gdy tam dojdziesz, będziesz mógł spojrzeć dalej."
J.P.Morgan
Obrazek

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Ups, wybacz. Myślałem, że chodzi o zwykłe subkonto i nie doczytałem, że chodzi o micro ;). A właściwie Mini. To prawda, zrezygnowano z tego bezpowrotnie z 3 miesiące temu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
tolak5
Stały bywalec
Stały bywalec

raposo pisze:Ups, wybacz. Myślałem, że chodzi o zwykłe subkonto i nie doczytałem, że chodzi o micro ;). A właściwie Mini. To prawda, zrezygnowano z tego bezpowrotnie z 3 miesiące temu.
Może jesteś w stanie polecić dobrego brokera ecn/stp który umożliwia handel mikrolotami ??

Dzięki

-- pn 12-01-2015, 14:47 --
tolak5 pisze:
raposo pisze:Ups, wybacz. Myślałem, że chodzi o zwykłe subkonto i nie doczytałem, że chodzi o micro ;). A właściwie Mini. To prawda, zrezygnowano z tego bezpowrotnie z 3 miesiące temu.
Może jesteś w stanie polecić dobrego brokera ecn/stp który umożliwia handel mikrolotami ??

Dzięki
W sumie posiadam rachunek w Dukascopy. Wyczytałem,że zezwalają na grę microlotami.

Dzięki
Pozdrawiam
J.P.Morgan
Obrazek

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

tolak5 pisze: W sumie posiadam rachunek w Dukascopy. Wyczytałem,że zezwalają na grę microlotami.

Dzięki
Pozdrawiam
Tak, mają mikroloty. Możesz też handlować nierównym wolumenem np. 1234 jednostki itd. (odpowiednik 0,01234 lota).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

Ten broker to jakaś koszmarna pomyłka !
W piątek były NFP i od 14:30 do 17 platforma wisiała. Rozumiem, ważne dane itd. , no ale żeby ponad 2h nie można było nawet zerknąć na wykresy ?
A dzisiaj nie ma danych, a platforma tak samo wisi już prawie 2h.
Trzeba zmienić brokera , bo mForex to jakiś głupi żart, a nie poważny broker.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

MarioDM pisze:Ten broker to jakaś koszmarna pomyłka !
W piątek były NFP i od 14:30 do 17 platforma wisiała. Rozumiem, ważne dane itd. , no ale żeby ponad 2h nie można było nawet zerknąć na wykresy ?
A dzisiaj nie ma danych, a platforma tak samo wisi już prawie 2h.
Trzeba zmienić brokera , bo mForex to jakiś głupi żart, a nie poważny broker.
Kontaktowałeś się w tej sprawie z brokerem od razu po zerwaniu połączenia? Czy próbowałeś przełączać się na inne DC tak jak pisałem wcześniej w tym wątku, co zasugerował sam broker?

Nikt inny nie skarżył mi się dziś na problemy z połączeniem, podobnie w piątek, aczkolwiek to nie wyklucza, że coś mogło być nie tak. Sam miałem wtedy wyłączoną platformę więc nawet w logach tego nie sprawdzę ale następnym razem sugeruję napisać od razu bezpośrednio do mnie, aby zobaczyć czy takie problemy występują u nas obu w tym samym czasie. Warto to zdiagnozować i informować o problemie jak najszybciej brokera.

-- pn 12-01-2015, 18:32 --

Zgłosiłem to już mForex, żeby przyjrzeli się sprawie. Fajnie by było gdybyś też wysłał im swoje logi z platformy. Postaramy się dojść o co chodzi.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ