mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
-
- Pasjonat
Re: mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Od lat wiadomo,ze w okresie swiat wystepowaly problemy z plynnoscia i niektorzy doswiadczeni brokerzy rozpoczynaja handel od godziny 8 rano zalaczajac platforme oczywiscie informujac o tym klientow.
Witam,posiadam konto standard. Jak mogę otworzyć subkonto micro?? Dzięki pozdrawiam
ten brok robi co chce na tej swojej platformie -wlacza jak mu sie podoba, nie do wiary...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
Wystarczy zalogować się do Panelu Klienta na stronie mForex lub skontaktować się z infolinią - otworzą od ręki.tolak5 pisze:Witam,posiadam konto standard. Jak mogę otworzyć subkonto micro?? Dzięki pozdrawiam
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dzwoniłem na infolinie i poinformowano mnie, że nie mają już takiej opcji. Pozdrawiamraposo pisze:Wystarczy zalogować się do Panelu Klienta na stronie mForex lub skontaktować się z infolinią - otworzą od ręki.tolak5 pisze:Witam,posiadam konto standard. Jak mogę otworzyć subkonto micro?? Dzięki pozdrawiam
Ups, wybacz. Myślałem, że chodzi o zwykłe subkonto i nie doczytałem, że chodzi o micro
. A właściwie Mini. To prawda, zrezygnowano z tego bezpowrotnie z 3 miesiące temu.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Może jesteś w stanie polecić dobrego brokera ecn/stp który umożliwia handel mikrolotami ??raposo pisze:Ups, wybacz. Myślałem, że chodzi o zwykłe subkonto i nie doczytałem, że chodzi o micro. A właściwie Mini. To prawda, zrezygnowano z tego bezpowrotnie z 3 miesiące temu.
Dzięki
-- pn 12-01-2015, 14:47 --
W sumie posiadam rachunek w Dukascopy. Wyczytałem,że zezwalają na grę microlotami.tolak5 pisze:Może jesteś w stanie polecić dobrego brokera ecn/stp który umożliwia handel mikrolotami ??raposo pisze:Ups, wybacz. Myślałem, że chodzi o zwykłe subkonto i nie doczytałem, że chodzi o micro. A właściwie Mini. To prawda, zrezygnowano z tego bezpowrotnie z 3 miesiące temu.
Dzięki
Dzięki
Pozdrawiam
Tak, mają mikroloty. Możesz też handlować nierównym wolumenem np. 1234 jednostki itd. (odpowiednik 0,01234 lota).tolak5 pisze: W sumie posiadam rachunek w Dukascopy. Wyczytałem,że zezwalają na grę microlotami.
Dzięki
Pozdrawiam
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Ten broker to jakaś koszmarna pomyłka !
W piątek były NFP i od 14:30 do 17 platforma wisiała. Rozumiem, ważne dane itd. , no ale żeby ponad 2h nie można było nawet zerknąć na wykresy ?
A dzisiaj nie ma danych, a platforma tak samo wisi już prawie 2h.
Trzeba zmienić brokera , bo mForex to jakiś głupi żart, a nie poważny broker.
W piątek były NFP i od 14:30 do 17 platforma wisiała. Rozumiem, ważne dane itd. , no ale żeby ponad 2h nie można było nawet zerknąć na wykresy ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Kontaktowałeś się w tej sprawie z brokerem od razu po zerwaniu połączenia? Czy próbowałeś przełączać się na inne DC tak jak pisałem wcześniej w tym wątku, co zasugerował sam broker?MarioDM pisze:Ten broker to jakaś koszmarna pomyłka !
Nikt inny nie skarżył mi się dziś na problemy z połączeniem, podobnie w piątek, aczkolwiek to nie wyklucza, że coś mogło być nie tak. Sam miałem wtedy wyłączoną platformę więc nawet w logach tego nie sprawdzę ale następnym razem sugeruję napisać od razu bezpośrednio do mnie, aby zobaczyć czy takie problemy występują u nas obu w tym samym czasie. Warto to zdiagnozować i informować o problemie jak najszybciej brokera.
-- pn 12-01-2015, 18:32 --
Zgłosiłem to już mForex, żeby przyjrzeli się sprawie. Fajnie by było gdybyś też wysłał im swoje logi z platformy. Postaramy się dojść o co chodzi.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu