Wiedza jaką posiadam za granicą warta jest około 10 k $ za same informacje o profilach i taśmach a to będą tylko jedne z podpunktów, oczywiście zdaje sobie sprawę z Polskich warunków dlatego cena też będzie inna.
Cały opis co w nim będzie wraz z wyceną upublicznię dopiero gdy zdam licencje na trenera. W każdym razie uważam, że nie ma czegoś takiego na polskim rynku. Oprócz tego kończę projektować narzędzia, które wspomogą mnie no i moich uczniów przy analizie kontraktów i raportów. Za punkt honoru stawiam sobie to by człowieka ,który przyjdzie na moje szkolenie tego nauczyć choćby z nim rok siedzieć to go tego nauczyć od a do z... @Mac nawet nie wiesz jak ważna jest wiara w to co się robi

Widziałem ludzi, którzy byli szkoleni przez rusków i w to nie wierzyli to była katastrofa...
Najgorzej jak ktoś twierdzi ,że potrafi a nie potrafi...
Przykład?
Rozmowa z moim znajomym, giełda to jego hobby...
W rozmowie wyszło hasło o konsolach, no to mówię mu ile widzisz konsol na tym wykresie ?. On odpowiedział pewnie, że wszystko potrafi ale jak jestem taki cwaniak to mi narysuje. Narysował 2 konsole jeszcze źle, poprawiłem go i wyszło na to że tych konsol było tam ,,ukrytych,, z 20...
Jak ten człowiek ma wiedzieć co się dzieje na danym rynku jak nie widzi jednego z podstawowych elementów ?
Pół biedy gdyby to chodziło tylko o rozróżnianie konsol a tego jest dużo dużo więcej...
No ale nie poddałem się i pytam się go w czym się czuje tak naprawdę pewnie bo dużo mi opowiadał jak to się fascynuje tematem. Odpowiedział mi, że poziomy SR bardzo dobrze mu wychodzą i to pikuś... ale ,że mi go wyśle później. Do dzisiaj nie widzę obrazka z SR-ami... Jedyne co od czasu do czasu usłyszę to wymówki a gościu miał lekcje za darmo... Ludzie nie chcą pracować. Chcą efektów. Zapłacić i ma być efekt. Tak to nie działa...
Gdy mnie uczył Rosjanin to pierwsze hasło jakie w moim kierunku poleciało ,,Z taką wiedzą to max na taśmę do biedronki się nadajesz... " bo pytałem kiedyś z ciekawości o taśmę i tak się zahaczyłem u niego na ,,praktykę,,
Nie było łatwo ale tak naprawdę praca własna dała mi najwięcej...
Naukę tradingu mógłbym porównać do wyprawy w dżungle.
Nie wiesz co Cie tam spotka ale możesz się przygotować...
Pokaże Ci noże,siatki,szczepionki, mapy i inne cuda. Każdy z tych elementów jest ważny bo nigdy nie wiesz co akurat się przyda...
Zerknijmy na obrazek tych dwóch trójkątów.
To jest obraz Tradera.
Trójkąt po lewej to informacje jakie musi przyswoić. Nie pojmie jakiegoś piętra i konstrukcja może się zawalić. Każde piętro trzyma następne w jakiś sposób.
Trójkąt po prawej to poziom trudności i obszerność materiału, kolorystyka i ułożenie zostało celowo w taki sposób ułożone.
A jeśli mam być szczery wole mieć jednego ucznia ,który się będzie przykładał do tego co robi niż 10, którzy by mieli myślenie opisane powyżej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.