Wiedza którą przekazał Silesia była dla mnie znana z tego i innych forum. Mówiąc "znana" mam namyśli bardzo, bardzo powierzchowna, do tej pory nie sądziłem jak płytka jest wiedza na darmowych forach internetowych i co znaczy naprawdę dobry mentoring. Ten pokaz (szkolenie na tym forum brzmi... sami wiecie...) uzmysłowił mi, ile ciężkiej pracy trzeba włożyć i zastanawiam się, czy nie zmarnowałem tych paru lat "tak se, na pałę" skacząc po wykresie i udając tradera. Jego spojrzenie ma sporo wspólnego z zastosowaniem SD i SR ale wierzcie mi: różnica w przekazie i w treści nieporównywalna do niczego na tym forum, za wyjątkiem może Fx-Kris - uderzające podobieństwo w wysokim zorganizowaniu, tytanicznej pracy i niesamowitej cierpliwości. Sam kurs jednak nie był podaniem gotowego systemu a raczej pokazaniem mechaniki rynku od strony grubych ryb, rozwinięciem i dokładnym wytłumaczeniem na wykresie teorii jabłczanego targu, i teraz muszę powiedzieć, że tak - tak to właśnie działa. Jest to tym bardziej przykre, że pozbawiło mnie mojego mylnego myślenia o świecie, polityce, finansach i giełdzie, i to mimo że i tak byłem pesymistą

. Całość podana bardzo przystępnie i profesjonalnie.
Nie, - nie pokazał nam stejtów, srejtów czy innych tatuaży. Dlatego nie jestem pewien czy Jego wejście na to forum było słuszne i rozsądne bo skończy się jak zwykle...hejt na następnych 20 stron...