Tak wrzucę co widziałem i czemu otworzyłem wiać jasno FBO solidne z h4-h1, ldanie zeszło sie z SD i LT...
Głównym powodem było mocne szarpanie tej świecy co robiła FBO, widać był ogrom kasy jaki tam walczył ze sobą i jaką wymową zakończył....
Nie ukrywam, pobił bym swój rekord 150 pipsów gdybym zamkną teraz (167 widzę aktualnie), ale nie zamykam....
Jak mówiłem liczę na kontynuacje głównego trendu i zysk około 350 pips... czy taki będzie? nie mam bladego pojęcia, ale wiem co chce widzieć na wykresie by mieć coś więcej oprócz ślepej wiary.
Ważne by poziom 1.2358 puścił i nie wyrobił FBO... gdyby to zrobił to ratuj się kto może
SL przeszedł na BE, myślę ze bufor 150 pips daje dużo powietrza do popracowania cenie, chociaż nie takie numery widziałem i liczę się z tym, że mogę obudzić się z ręką w nocniku.
Co przemawia jeszcze za S, to ostatni tydzień na zamknięcie świecy MN przeważnie oznacza to wykańczanie świecy tak jak wykańczali w piątek świece tygodniową by dać sygnał spadków na następny tydzień.
Jedyne czego się obawiam to popytu z dużych interwałów, nieuchronnie zbliżamy się do miejsca w którym zaczniemy słuchać o kryzysie w USA i dobrobycie w UE bo dolar robi się zbyt mocny, a jak już wiemy żaden kraj nie lubi mocnej waluty... swojej waluty.
Także trzymamy kciuki i kibicujemy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.