http://www.forexcity.pl/artykuly/48-icmarkets
michal_fun pisze:odpowiednik Armady juz jest i nawet lepiej sobie radzi
http://www.forexcity.pl/artykuly/48-icmarkets
AdmiralMarketsNowy123 pisze:michal_fun pisze:do kogo przenosisz jesli mozna spytac ?
szukam co do walut jakiegos ECN lub w stylu Armady bo CFD warunki przeważnie sa podobne tam gdzie cfd to temat handlu na walutach odpada wiec szukam czegos czy tmforuma analizuje bo widze ze klienci z ARMADY tez poszukują po aferze z KNF
Dadas pisze:AdmiralMarketsNowy123 pisze:michal_fun pisze:do kogo przenosisz jesli mozna spytac ?
szukam co do walut jakiegos ECN lub w stylu Armady bo CFD warunki przeważnie sa podobne tam gdzie cfd to temat handlu na walutach odpada wiec szukam czegos czy tmforuma analizuje bo widze ze klienci z ARMADY tez poszukują po aferze z KNF
Jest ECN, jest PLN, jest w Estonii, ma bardzo dobre przedstawicielstwo w PL, konto do wpłat jest w BZWBK.
Ja mam konto u nich od 3 lat.Nowy123 pisze:Dadas pisze: AdmiralMarkets
Jest ECN, jest PLN, jest w Estonii, ma bardzo dobre przedstawicielstwo w PL, konto do wpłat jest w BZWBK.
kukne na to bo o nich dobrego slowa nie bylo ale moze sie zmienilo cos teraz ak ymasz i jak dobrze hula wszystko
a co jeśli Putin zechce zaopiekować się rosjanami w Estonii?Dadas pisze: AdmiralMarkets
Jest ECN, jest PLN,jest w Estonii , ma bardzo dobre przedstawicielstwo w PL, konto do wpłat jest w BZWBK.
Dadas pisze:Ja mam konto u nich od 3 lat.Nowy123 pisze:Dadas pisze: AdmiralMarkets
kukne na to bo o nich dobrego slowa nie bylo ale moze sie zmienilo cos teraz ak ymasz i jak dobrze hula wszystko
To co inni piszą, to bzdura.
Owszem, kiedyś konto Standart było z rekwotami, ale i było konto Pro, bez rekwot.
Teraz jest konto Admiral.Markets, bez prowizji, spread zmienny, chodzi jak STP/ECN, bez problemów.
Jest też konto Admiral.Prime - typowe kwotowania rynkowe ECN, tylko Forex, GOLD i SILVER.
Mają też inną platformę z CFD, gdzie jest coś ok. 3000 instrumentów handlowych.
A ludzie bzdury piszą i nawet nie znają swojego brokera.
Boją się zadzwonić do brokera i pogadać jak człowiek z człowiekiem.
Co ty pierniczysz?highend pisze:a co jeśli Putin zechce zaopiekować się rosjanami w Estonii?Dadas pisze: AdmiralMarkets
Jest ECN, jest PLN,jest w Estonii , ma bardzo dobre przedstawicielstwo w PL, konto do wpłat jest w BZWBK.
a poza tym dźwignia 1:50 to chyba też nie tak źle, ja mam w mForex 1:100 i jest OK..