DayTrading: Piątek 07.11.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 08 lis 2014, 00:00

Wzrost
9
35%
Bez zmian
7
27%
Spadek
10
38%

Liczba głosów: 26

Awatar użytkownika
Michał-fx
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 07.11.2014

Nieprzeczytany post autor: Michał-fx »

odpowiednik Armady juz jest i nawet lepiej sobie radzi ;)
http://www.forexcity.pl/artykuly/48-icmarkets
Myśleć i działać jak Goldman !

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

michal_fun pisze:odpowiednik Armady juz jest i nawet lepiej sobie radzi ;)
http://www.forexcity.pl/artykuly/48-icmarkets

ale nie ma w PLN ?

Dadas

Nieprzeczytany post autor: Dadas »

Nowy123 pisze:
michal_fun pisze:do kogo przenosisz jesli mozna spytac ?

szukam co do walut jakiegos ECN lub w stylu Armady bo CFD warunki przeważnie sa podobne tam gdzie cfd to temat handlu na walutach odpada wiec szukam czegos czy tmforuma analizuje bo widze ze klienci z ARMADY tez poszukują po aferze z KNF
AdmiralMarkets
Jest ECN, jest PLN, jest w Estonii, ma bardzo dobre przedstawicielstwo w PL, konto do wpłat jest w BZWBK.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Dadas pisze:
Nowy123 pisze:
michal_fun pisze:do kogo przenosisz jesli mozna spytac ?

szukam co do walut jakiegos ECN lub w stylu Armady bo CFD warunki przeważnie sa podobne tam gdzie cfd to temat handlu na walutach odpada wiec szukam czegos czy tmforuma analizuje bo widze ze klienci z ARMADY tez poszukują po aferze z KNF
AdmiralMarkets
Jest ECN, jest PLN, jest w Estonii, ma bardzo dobre przedstawicielstwo w PL, konto do wpłat jest w BZWBK.

kukne na to bo o nich dobrego slowa nie bylo ale moze sie zmienilo cos teraz ak ymasz i jak dobrze hula wszystko

Dadas

Nowy123 pisze:
Dadas pisze: AdmiralMarkets

kukne na to bo o nich dobrego slowa nie bylo ale moze sie zmienilo cos teraz ak ymasz i jak dobrze hula wszystko
Ja mam konto u nich od 3 lat.
To co inni piszą, to bzdura.
Owszem, kiedyś konto Standart było z rekwotami, ale i było konto Pro, bez rekwot.
Teraz jest konto Admiral.Markets, bez prowizji, spread zmienny, chodzi jak STP/ECN, bez problemów.
Jest też konto Admiral.Prime - typowe kwotowania rynkowe ECN, tylko Forex, GOLD i SILVER.
Mają też inną platformę z CFD, gdzie jest coś ok. 3000 instrumentów handlowych.

A ludzie bzdury piszą i nawet nie znają swojego brokera.
Boją się zadzwonić do brokera i pogadać jak człowiek z człowiekiem.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Jest ECN, jest PLN,jest w Estonii , ma bardzo dobre przedstawicielstwo w PL, konto do wpłat jest w BZWBK.
a co jeśli Putin zechce zaopiekować się rosjanami w Estonii?

a poza tym dźwignia 1:50 to chyba też nie tak źle, ja mam w mForex 1:100 i jest OK..
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Dadas pisze:
Nowy123 pisze:

Ja mam konto u nich od 3 lat.
To co inni piszą, to bzdura.
Owszem, kiedyś konto Standart było z rekwotami, ale i było konto Pro, bez rekwot.
Teraz jest konto Admiral.Markets, bez prowizji, spread zmienny, chodzi jak STP/ECN, bez problemów.
Jest też konto Admiral.Prime - typowe kwotowania rynkowe ECN, tylko Forex, GOLD i SILVER.
Mają też inną platformę z CFD, gdzie jest coś ok. 3000 instrumentów handlowych.

A ludzie bzdury piszą i nawet nie znają swojego brokera.
Boją się zadzwonić do brokera i pogadać jak człowiek z człowiekiem.

nic na probe zaloze tam konto i zobacze bo troche czasu minie zanim zmiany w PL wejda w zycie i ktore DM to obejmie bo

korzystających z krajowych firm inwestycyjnych. a który bank w PL jest krajowy ??? nie wiadomo jak to interpretować

Dadas

highend pisze:
Jest ECN, jest PLN,jest w Estonii , ma bardzo dobre przedstawicielstwo w PL, konto do wpłat jest w BZWBK.
a co jeśli Putin zechce zaopiekować się rosjanami w Estonii?

a poza tym dźwignia 1:50 to chyba też nie tak źle, ja mam w mForex 1:100 i jest OK..
Co ty pierniczysz?
Dźwignia maks jest 1:500.

Awatar użytkownika
Venomouss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Venomouss »

"Jednocześnie posłowie przyjęli poprawki PO, których celem jest zwiększenie ochrony inwestorów na rynku walutowym poprzez ograniczenie wskaźnika tzw. dźwigni finansowej do poziomu 50. Miałoby to dotyczyć inwestorów indywidualnych korzystających z krajowych firm inwestycyjnych." Nowy123 dałeś link do tego artykulu o sprzedaży krótkiej , ale nadmienili tam tamat dźwigni .. czyli generalnie nie chcą zakazać nam jako Polakom ogólnie wyższej dźwigni tylko nowelka dotyczy krajowych brokerów? tak to rozumiem .. czyli się nic nie zmieni jak mam normalnie 1:100 u zagranicznego i strategie skalpingowe na 1:500 tez u zagranicznego.. piszę tutaj bo już w temacie dźwigni zrobił się totalny offtop..

Zablokowany