Karnak .... to nie jest chyba wykres ceny... a czego ?
Coś mi nie gra w tym wykresie... Czemu ostatnią świecę masz czerwoną, podczas gdy powinna być zielona?Dadas pisze:W kontekscie D1, toby był dobry moment na zajmowanie pozycji Short z SL = 138 Pips.
kolor świeczek nie zawsze musi oznaczać wzrost czy spadekmelpomena pisze:Coś mi nie gra w tym wykresie... Czemu ostatnią świecę masz czerwoną, podczas gdy powinna być zielona?Dadas pisze:W kontekscie D1, toby był dobry moment na zajmowanie pozycji Short z SL = 138 Pips.
Powiem jedno, normalny wykres prawdy nam nie mówi.melpomena pisze:Coś mi nie gra w tym wykresie... Czemu ostatnią świecę masz czerwoną, podczas gdy powinna być zielona?Dadas pisze:W kontekscie D1, toby był dobry moment na zajmowanie pozycji Short z SL = 138 Pips.
hejkarnak pisze:@Jones
Cześć Jones.
Piszesz gdzieś, bo dawno nie widziałem Twoich komentarzy?
Pozdr
Prawda, tylko że ten ktoś, to tylko się dołączył pod moje własne pomysły i coś tam akurat wniósł.highend pisze:Dadas ma swój wątek na forexfactory i tam wspólnie z kimś z zagranicy tworzą wizualizacje wykresów wedle własnego uznaniapo to by łatwiej było im określić trend (nawet chwilowy) i optymalne momenty wejścia i wyjścia
Przynajmniej takie wrażenie odniosłem
No i jak tu żyć panie premierze, jak żyćech, chyba czas sie douczyć tylko teraz czasu nie ma. Dom rodzina dzieci. Forex nie moze byc na pierwszym planie.