DayTrading: Piątek 10.10.2014
Re: DayTrading: Piątek 10.10.2014
laranja nie zwracalam uwagi na ten kanal na d1 , warto dzis faktycznie zobaczyc co zrobia rowniez z ta lt bo to moze nie byc takie oczywiste 

-
- Gaduła
I po wzrostach na ropie
Kto kupi auto elektryczne? Co z tego ze ropa tania obecnie. To tylko chwilowe
W perspektywie czasu ropa bedzie tylko drozec. Jakos 10 lat temu benzyna kosztowala 2pln a teraz 5pln. Wiec?
Poza tym za 5pln to ja autem elektrycznym robie 100km. Wi3c benzyna musiala by byc po 1zl za litr zeby konkurowac.
W perspektywie czasu ropa bedzie tylko drozec. Jakos 10 lat temu benzyna kosztowala 2pln a teraz 5pln. Wiec?
Poza tym za 5pln to ja autem elektrycznym robie 100km. Wi3c benzyna musiala by byc po 1zl za litr zeby konkurowac.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Na usdJap na m15 trojkacik robi sie
- atlanticos
- Maniak
dobryfxplayer pisze:znacie dobrego brokera z depozytem w PLN??? jakiego polecacie? żabka na jakim grasz? dzieki z gory.
iron i admiral...
irona nie polecam... badziewie jak dla mnie... 4 dni się czeka na wypłaty i mają wysokie spready... z admirala jestem od wielu lat zadowolony...wypłaty tego samego dnia co zlecone niezależnie od kwoty, spready niskie... więcej mi nie trzeba

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
To ze kiedys benzyna byla po 2 zl a teraz po 5 zl wynika z malejacej wartosci pieniadza 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Na ile wystarczają baterie i jaki jest koszt ich wymiany ?
hej , tez macie swap na e.chf taki olbrzymi ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

- dobryfxplayer
- Maniak
w admiralu mam cos takiego na m5, co jest dla mnie nie do zaakceptowania (patrz zdjecie - swieczki sa beznadziejne) czyy u ciebei zabka jest tak samo?atlanticos pisze:dobryfxplayer pisze:znacie dobrego brokera z depozytem w PLN??? jakiego polecacie? żabka na jakim grasz? dzieki z gory.
iron i admiral...
irona nie polecam... badziewie jak dla mnie... 4 dni się czeka na wypłaty i mają wysokie spready... z admirala jestem od wielu lat zadowolony...wypłaty tego samego dnia co zlecone niezależnie od kwoty, spready niskie... więcej mi nie trzeba
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
sorry Panowie ale to nie forum motoryzacyjneZbychuM pisze:Na ile wystarczają baterie i jaki jest koszt ich wymiany ?

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.