UP - z angielskiego, w górę. DOWN oznaczałoby spadki._Kerad_ pisze:co znaczy UP?
DayTrading: Piątek 10.10.2014
Re: DayTrading: Piątek 10.10.2014
dzięki ze sie przedstawiłeś, szkoda ze masz tyle postów....highend pisze:Unia Pederastów_Kerad_ pisze:Nowy123 pisze:szybkie UP na U J pod SP500latwa kasa
co znaczy UP?
mówią ze niema głupich pytan tylko głupie odpowiedzi...
(bez zastanowienia napisałem (myślami byłem gdzie indziej ...$)
@laranja , Nowy123
dzięki za wyrozumiałość i odpowiedź
Ostatnio zmieniony 10 paź 2014, 15:15 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczyścili tylko stopy, żeby za łatwo Lki nie zarobiły. Sorry przecież nie ma "ich" jest tylko technikawariatgdynia pisze:I po wzrostach na ropie
The only way is up
Witam, dzisiaj piekny dzien na FX. Pierwszy target USDPLN osoagniety, pojawilo sie mnostwoo okazji do zagran. Wrzucam screeny.
Zapraszam do siebie na blog:
http://pltrader.blogspot.com
https://twitter.com/mgrzech6
Grajac czyste PA pojawila sie konfluencja 3 rzeczy na wykresie D1 oraz H4 na parze USDPLN
Zycze Wam wielu zielonych pipsiorow

Zapraszam do siebie na blog:
http://pltrader.blogspot.com
https://twitter.com/mgrzech6
Grajac czyste PA pojawila sie konfluencja 3 rzeczy na wykresie D1 oraz H4 na parze USDPLN
Zycze Wam wielu zielonych pipsiorow
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
przepraszam_Kerad_ pisze: dzięki ze sie przedstawiłeś, szkoda ze masz tyle postów....
Nie chciałem urazić, myślałem, że to takie oczywiste, że UP to w górę, a DOWN w dół.
Głupio napisałem.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- kk.dreamer
- Pasjonat

dzięki ze sie przedstawiłeś, szkoda ze masz tyle postów....[/quote]
Proszę Cie kolego Kerad, żebyś nie wszczynał awantur. Wielu takich się tu pojawiało i tylko zamieszanie robili, aż się rzygać chciało. Ostatnio jest w miarę spokój i wolałabym, żeby tak pozostało. Skupcie się na robieniu kasy
Proszę Cie kolego Kerad, żebyś nie wszczynał awantur. Wielu takich się tu pojawiało i tylko zamieszanie robili, aż się rzygać chciało. Ostatnio jest w miarę spokój i wolałabym, żeby tak pozostało. Skupcie się na robieniu kasy
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
czasem wolno i spokojnie po dzisiejszej obronie( o ile sie uda) bedziesz wiedział że tak też może byćhighend pisze:podbicie dla eLkowiczów i nadzieja na wzrost, a potem ostro w dół (dożynki elkowiczów).
Sp500 musiałby dojść na 1980 i zrobić dłuższą świecę na UP niż wczoraj w dół![]()
no ale wszystko jest możliwe
na DAX widać, że te wzrosty ledwo ledwo (słabo im idzie) - zatem kolejna okazja na S będzie.
Dla mnie logicznym jest, że przy odwróceniu trendu wszystko się dzieje szybko i ostro, tu tego nei widać.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
tak sobie popatrzyłem na rzeźnika weekly.... Czy nie wydaje wam się, że robi on teraz DUŻĄ korektę ABC... od rekodu (poziom 180).... Jeśli tak, to dolecimy pewnie do.... 150?
Może ktoś na to zerknąć z dużej perspektywy?
No przecież taki wzrost (169.300 do 180.300) w tak krótkim czasie to jakby zakończenie fali 5-tej (szybki wzrost) i... odwrócenie trendu - równie szybki spadek.
No przecież taki wzrost (169.300 do 180.300) w tak krótkim czasie to jakby zakończenie fali 5-tej (szybki wzrost) i... odwrócenie trendu - równie szybki spadek.
Proszę Cie kolego Kerad, żebyś nie wszczynał awantur. Wielu takich się tu pojawiało i tylko zamieszanie robili, aż się rzygać chciało. Ostatnio jest w miarę spokój i wolałabym, żeby tak pozostało. Skupcie się na robieniu kasy[/quote]kk.dreamer pisze:dzięki ze sie przedstawiłeś, szkoda ze masz tyle postów....
Na robieniu albo traceniu, co kto lubi
nie może byćlukpiasek pisze: czasem wolno i spokojnie po dzisiejszej obronie( o ile sie uda) bedziesz wiedział że tak też może być
-- Dodano: 10 paź 2014, 14:24 --
Na robieniu albo traceniu, co kto lubiDamian2 pisze:Proszę Cie kolego Kerad, żebyś nie wszczynał awantur. Wielu takich się tu pojawiało i tylko zamieszanie robili, aż się rzygać chciało. Ostatnio jest w miarę spokój i wolałabym, żeby tak pozostało. Skupcie się na robieniu kasykk.dreamer pisze:dzięki ze sie przedstawiłeś, szkoda ze masz tyle postów....
E no - to moja wina, a nie kolegi Kerad. On zapytał, a ja głupio odpowiedziałem.