laranja pisze:DAX na razie zatrzymał się idealnie na tej szarej kresce, którą wklejałem lub można sobie taki kanał narysować (w załączniku), ale nie ma mocy, więc to pewnie tylko chwilowy przystanek.
Teraz pytanie za 100 punktów, czy to tylko ruch powrotny do linii szyi w okolicach 8890 (albo nawet tam nie) i zwała, czy jednak ten kanał działa i lukpiasek ma rację, żeby kupować.

Moim zdaniem dalsza zwała bardziej prawdopodobna, a teraz podbitka pod wejście USAków (copyright Nowy123), jak pisał highend rano. Wyjście nad linię szyi mogłoby z kolei spowodować większe odbicie - zanegowanie RGR, ci którzy brali S zostają z ręką w nocniku.
-- Dodano: pt 10-10-2014, 14:52 --
Ja polecam BOŚ (bossafx). Też żadnych problemów z nimi nie miałem, mają mikroloty, niskie spready na DAXa i nie naliczają swapów na indeksach, jak się ma konto w BOŚ również można od razu przelewać środki
Przy okazji mam pytanie, czy spread 0.7 pkt. na SP500 fut, to dużo? W BOŚ właśnie taki jest, tzn. jak kurs jest powiedzmy 1900.00, to spread wynosi 0.70. Jak porównywałem kiedyś z innymi polskimi bokerami, to mieli chyba podobnie, ale wizualnie na wykresie, to jest dość duża różnica, na DT mi się odechciewa grać, jak ją widzę. Czy można mieć niższy? Czy jakbym grał na CFD, to miałbym generanie takie same zasady, ale może spready są mniejsze?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.