Dzięki.ciapul pisze:konwój wjechał a UA i CK nie wyraziły zgodylaranja pisze:jakieś wieści z Rosji?

Dzięki.ciapul pisze:konwój wjechał a UA i CK nie wyraziły zgodylaranja pisze:jakieś wieści z Rosji?
kiedys rysowalem dla highenda - póki co wszystkie kreski bez zmian i działająflogopit2 pisze:ok na dax puknelismy ema21 wiec zawrotka
Nie używam średnich, miałem tam po prostu jedną ze stref wsparcia, ale faktycznie to EMA wygląda na całkiem przydatne na DAX. Dzięki za cynk, dodałem do wykresu.flogopit2 pisze:ok na dax puknelismy ema21 wiec zawrotka
tak warto dodac - jeste jeszcze jeden bajer i czytałem o tym gdzie na blogu (niestety nie mam zapisanego linka) tzn sma10 - opis był mniej więcej w ten deseń, że amerykańce z reguły lubią zamykac sesję powyzej 10sma ale niestety nie pamietam w odniesieniu do jakiego tf była ta uwaga - dzienny ? trzeba to sprawdziclaranja pisze:Nie używam średnich, miałem tam po prostu jedną ze stref wsparcia, ale faktycznie to EMA wygląda na całkiem przydatne na DAX. Dzięki za cynk, dodałem do wykresu.flogopit2 pisze:ok na dax puknelismy ema21 wiec zawrotka
a najlepsze że kolejne pismaki to całkowicie bezmyślnie kopiująCiapul pisze:lunchowa ciekawostka - poziom polskiego dziennikarstwa zawsze mnie rozbrajał - oni nawet pisać kwot nie potrafią....
postaw minimalny trailing stop i od reki Ci zamknielaik0 pisze:Sytuacja na dax wygląda analogicznie jak wczoraj najpierw spadki, później up.
BTW: Jak sobie poradzić z ciągłymi kwotowaniami, jak chce zamknąć transakcję, a nie mogę, bo co chwilę się zmiania cena ?
Dzięki, na przyszłość się do tego zastosujęflogopit2 pisze:postaw minimalny trailing stop i od reki Ci zamknielaik0 pisze:Sytuacja na dax wygląda analogicznie jak wczoraj najpierw spadki, później up.
BTW: Jak sobie poradzić z ciągłymi kwotowaniami, jak chce zamknąć transakcję, a nie mogę, bo co chwilę się zmiania cena ?
ustaw odchylenie na parę punktów i problem zniknielaik0 pisze:Sytuacja na dax wygląda analogicznie jak wczoraj najpierw spadki, później up.
możesz też włączyć :laik0 pisze: Jak sobie poradzić z ciągłymi kwotowaniami, jak chce zamknąć transakcję, a nie mogę, bo co chwilę się zmiania cena ?