Dzięki.ciapul pisze:konwój wjechał a UA i CK nie wyraziły zgodylaranja pisze:jakieś wieści z Rosji?
DayTrading: Piątek 22.08.2014
Re: DayTrading: Piątek 22.08.2014
Wow, ale popyt na DAX
jak spadał tak rośnie (no i SP500 analogicznie). SL na zero i oby tak dalej.

kiedys rysowalem dla highenda - póki co wszystkie kreski bez zmian i działająflogopit2 pisze:ok na dax puknelismy ema21 wiec zawrotka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Nie używam średnich, miałem tam po prostu jedną ze stref wsparcia, ale faktycznie to EMA wygląda na całkiem przydatne na DAX. Dzięki za cynk, dodałem do wykresu.flogopit2 pisze:ok na dax puknelismy ema21 wiec zawrotka
tak warto dodac - jeste jeszcze jeden bajer i czytałem o tym gdzie na blogu (niestety nie mam zapisanego linka) tzn sma10 - opis był mniej więcej w ten deseń, że amerykańce z reguły lubią zamykac sesję powyzej 10sma ale niestety nie pamietam w odniesieniu do jakiego tf była ta uwaga - dzienny ? trzeba to sprawdziclaranja pisze:Nie używam średnich, miałem tam po prostu jedną ze stref wsparcia, ale faktycznie to EMA wygląda na całkiem przydatne na DAX. Dzięki za cynk, dodałem do wykresu.flogopit2 pisze:ok na dax puknelismy ema21 wiec zawrotka
... wyluzuj Zuza warkocze ...
a najlepsze że kolejne pismaki to całkowicie bezmyślnie kopiująCiapul pisze:lunchowa ciekawostka - poziom polskiego dziennikarstwa zawsze mnie rozbrajał - oni nawet pisać kwot nie potrafią....
http://www.pb.pl/3824157,94848,uokik-na ... medium=rss
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Sytuacja na dax wygląda analogicznie jak wczoraj najpierw spadki, później up.
BTW: Jak sobie poradzić z ciągłymi kwotowaniami, jak chce zamknąć transakcję, a nie mogę, bo co chwilę się zmiania cena ?
BTW: Jak sobie poradzić z ciągłymi kwotowaniami, jak chce zamknąć transakcję, a nie mogę, bo co chwilę się zmiania cena ?
postaw minimalny trailing stop i od reki Ci zamknielaik0 pisze:Sytuacja na dax wygląda analogicznie jak wczoraj najpierw spadki, później up.
... wyluzuj Zuza warkocze ...
Dzięki, na przyszłość się do tego zastosujęflogopit2 pisze:postaw minimalny trailing stop i od reki Ci zamknielaik0 pisze:Sytuacja na dax wygląda analogicznie jak wczoraj najpierw spadki, później up.
- ikswezsutram
- Stały bywalec

ustaw odchylenie na parę punktów i problem zniknielaik0 pisze:Sytuacja na dax wygląda analogicznie jak wczoraj najpierw spadki, później up.
możesz też włączyć :laik0 pisze: Jak sobie poradzić z ciągłymi kwotowaniami, jak chce zamknąć transakcję, a nie mogę, bo co chwilę się zmiania cena ?
-- Dodano: pt 22-08-2014, 13:05 --
Rewolucja w Rosji coraz bliżej :
Po francuskim Brie, polskich jabłkach i BigMacach, rosyjskie służby dobierają się do amerykańskiego Jacka Danielsa. Służby sanitarne uznały, iż metkowanie tego alkoholu jest zniezgodne z przepisami