harymilloki pisze:Dajcie sobie po klapsie:) a nie sie podniecacie ktory lepszy:) pajacujecie mistrzunie

niepotrzebnie zapytałem o te 100 lotów, bo nie czytałem poprzedniego tematu o tym.
ja tam 100 lotów waliłem na demo kupując akcje tesli w grudniu 2013 roku i z $100.000 zrobiłem zaraz $300.000

;D
wtedy byłem totalnie zielony i to było na zasadzie "dajcie małpie forex, a wygra wam miliony"
Harry widzę, że Ci sie upiekło... Chyba celem tego zagrania było zesranie się większości graczy, którzy nawrzucali grube eLki na edku jak był po 1.352.... i przestawienie ich na S (spadek poniżej tygodniowego LT), i szybkie zagranie UP. Co ciekawe dokładnie identyczne zagranie było na EUR/ZAR dzień wcześniej - przypadek?

A niby nie mają te pary nic wspólnego.
W każdym razie w momencie gdy edek zleciał na 1.349x ja momentalnie kliknąłem grube (jak na mnie) L..... i nawet tutaj chyba Panoptic się ze mną założył, że po odbiciu wracamy na dół (bo zasadził S), a tu zonk
Teraz z edkiem ciekawe czy wracamy nad LT i lecimy tak jak wskazał Atlanticos, czy może jednak to co pisał Nowy123 - że wyjechaliśmy poniżej tygodniowego LT i lecimy w dół... heh ;/ Pewnie niejeden teraz się głowi nad tym
-- Dodano: 19 lip 2014, 09:03 --
Panoptic pisze:
Jeśli dziś tylko pocałuje jeszcze raz 1.35 i zamknie się poniżej 1.3520 to zapomnij o tych 1.3560.
edek się zamknął w piątek na 1.3525 - przynajmniej u mnie

to będzie luka up?

może scenariusz jak poniżej na wykresie?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.