DayTrading: Piątek 18.07.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 19 lip 2014, 00:00

Wzrost
11
58%
Bez zmian
3
16%
Spadek
5
26%

Liczba głosów: 19

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 18.07.2014

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

[quote="niemiaszek"]:wink:
na weekend w sam raz... :d :zzz:
https://www.youtube.com/watch?v=EUFYHEw9CsY

szykuje się zatem dzień Kanadyjczyka w poniedziałek;
dzięki, Niemiaszku, kojarzysz z przeszłości tak grubą opcję na tej parze?

-- Dodano: pt 18-07-2014, 22:52 --

Admin pewnie da mi bana, albo co najmniej ostrzeżenie, ale może ktoś z Was ma ochotę wpaść w przyszłą sobotę do Wrocławia i zrelaksować się nieco przy... kapslach?
;-)

Wejście kompletnie za free, choć nie zaszkodzi mieć ze sobą własnego zawodnika, najlepiej jakoś oryginalnie przyozdobionego w napis, malunek lub inną formę wyróżniającą :564:

a po wyścigach jakieś after party
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

flogopit2
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: flogopit2 »

Nowy123 pisze:
highend pisze:
Nowy123 pisze:zaraz znowu S do brana na FUTACH sp500 1973 - 75

znow u bedzie okazja do S dzis PUMP zrobione na malych volumenach wczoraj spore byly dzis szybki shosrt sqqz i tak bujamy sie gora do dol gora jak przy 1900 i rozdajemy kwity
juz jest 1977... jest sens brać S na weekend?

-- Dodano: 18 lip 2014, 19:42 --
dasiekk80 pisze:Ze tak zapytam Panowie - wy tak tylko wypisujecie czy tez moze troche gracie ;) ? Bo sam juz nie wiem. Jak sie przeczyta to iwekszosc wpisow nie ma najmniejszego sensu bo z reguly pokazuje dwa kierunki. Wiec mam takie male obawy ze piszecie dla samego pisania. A jakos nowych Porsche nie przybywa w zastraszajacym tempie w PL.
każdy pisze to co uważa, że będzie. czasem jest tak, że większość ma rację, a czasem jeden ma rację, a większość nie ma.... musisz siebie słuchać..... poza tym kto by tam chciał jakieś Porsche kiedy mamy Teslę :D :564:

FUTY 1973 - 75

-- Dodano: pt 18-07-2014, 22:27 --

http://www.youtube.com/watch?v=jFkHbDd3 ... re=related

to m se ta muza ne znudzila ktos tu tez kiedys zapodal
a to ja polecam to :)
https://soundcloud.com/f1oyd/hallucinat ... 2014-04-21
... wyluzuj Zuza warkocze ...

wesoly
Pasjonat
Pasjonat

Re: Odp: DayTrading: Piątek 18.07.2014

Nieprzeczytany post autor: wesoly »

MaciejWLKP pisze:Siema Niemiaszek, jakiś czas temu podesłałeś tego seta i mimo że go przesłuchałem kilka razy to jeszcze mi się nie znudził https://www.youtube.com/watch?v=uwsFp2qiV3w masz takich więcej w podobnym stylu? :wink: póki co biorę się za odsłuch tego https://www.youtube.com/watch?v=EUFYHEw9CsY pozdro :)

highend z analizy wykresu wynika że będzie jeszcze trochę rosnąć i potem gwałtowna wycinka :mrgreen:
Teraz udajesz że nie widzisz a jako jeden z wielu śmiałes się z tego co pisze apropo moich lotow. W dupie byłeś, gowno widziałeś, a szedles w zaparte że nie znam podstaw kiedy ja pisałem co widzę bo o to chodziło :)

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

niemiaszek pisze: jak tylko dostanę na maila ostatni pełny raport CFTC w tym Agriculture, to Ci podrzucę i zobaczysz jak kontrakty pszenicy i innych wynalazków na których klikasz zmieniały właścicieli :wink:
ten jest z ubiegłego tygodnia, ale wstępnie możesz się zapoznać, żeby nabrać wprawy o co kaman
http://www.cftc.gov/marketreports/commi ... /index.htm
Dzięki bardzo :) :564: :564: :564:
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Dajcie sobie po klapsie:) a nie sie podniecacie ktory lepszy:) pajacujecie mistrzunie :)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
Doniek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Doniek »

highend wszedłem w tą pszenice przy 533,99 :lol: , mam nadzieje ze nie bedzie testować okolic 525...
Jeśli chcesz uniknąć krytyki nic nie mów, nic nie rób, bądź nikim...

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

harymilloki pisze:Dajcie sobie po klapsie:) a nie sie podniecacie ktory lepszy:) pajacujecie mistrzunie :)
niepotrzebnie zapytałem o te 100 lotów, bo nie czytałem poprzedniego tematu o tym.
ja tam 100 lotów waliłem na demo kupując akcje tesli w grudniu 2013 roku i z $100.000 zrobiłem zaraz $300.000 ;) ;D
wtedy byłem totalnie zielony i to było na zasadzie "dajcie małpie forex, a wygra wam miliony" ;)

Harry widzę, że Ci sie upiekło... Chyba celem tego zagrania było zesranie się większości graczy, którzy nawrzucali grube eLki na edku jak był po 1.352.... i przestawienie ich na S (spadek poniżej tygodniowego LT), i szybkie zagranie UP. Co ciekawe dokładnie identyczne zagranie było na EUR/ZAR dzień wcześniej - przypadek? ;) A niby nie mają te pary nic wspólnego.
W każdym razie w momencie gdy edek zleciał na 1.349x ja momentalnie kliknąłem grube (jak na mnie) L..... i nawet tutaj chyba Panoptic się ze mną założył, że po odbiciu wracamy na dół (bo zasadził S), a tu zonk ;)

Teraz z edkiem ciekawe czy wracamy nad LT i lecimy tak jak wskazał Atlanticos, czy może jednak to co pisał Nowy123 - że wyjechaliśmy poniżej tygodniowego LT i lecimy w dół... heh ;/ Pewnie niejeden teraz się głowi nad tym :mrgreen:

-- Dodano: 19 lip 2014, 09:03 --
Panoptic pisze: Jeśli dziś tylko pocałuje jeszcze raz 1.35 i zamknie się poniżej 1.3520 to zapomnij o tych 1.3560.
edek się zamknął w piątek na 1.3525 - przynajmniej u mnie ;)
to będzie luka up? ;)
może scenariusz jak poniżej na wykresie? :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian77 »

też nie widzicie margin w terminalu zminimalizowanym? po ostatnich aktualizacjach brak tej informacji

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

Ja bym spytała pana Krzysztofa o kurs np. edka - może być na koniec sierpnia albo na koniec lipca. Grunt, żeby opublikował swoje wystąpienie wcześniej, a nie po upływie momentu, o którym mówi.
A co do samolotu, to jak rozumiem, jest to jakiś fake, bo przecież jeśli Boeing został na Ukrainie zestrzelony, to rozleciał się w powietrzu, a nie spokojnie podchodził do zderzenia z ziemią. Zwróć uwagę, że szczątki zostały rozrzucone w promieniu 15 km (podawali bodaj na RMF).
------
Nowych sankcji UE na razie nie będzie:
http://www.rmf24.pl/news-po-zestrzeleni ... Id,1471658
Jestem załamana sposobem, w jaki media (radio, internet) odnoszą się do tego przestępstwa. Zarówno komercyjne, jak i publiczna stacja mówią o "katastrofie". Zupełnie, jakby nie dopuszczano myśli o straszliwym, przestępczym akcie terroryzmu - nawet, jeśli był on wynikiem pomyłki.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2014, 12:54 przez melpomena, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany