atlanticos pisze:A.S.A.T. pisze:
taaa, 1000 pln z 50 pln w dwa dni przy DD 3%. Moze jeszcze sztywny tp i sl i skutecznosc 90%,co ? Wez sobie moze ten nocnik i na głowe zasadz zamiast takie bzdury pisac.
poza tym od tego jest forex aby tych z wybujała wyobraznia na ziemie sprowadzac
oprocz tego pisze wyraznie ze to tylko zabawa
skoro to zabawa i nie ma nic wspólnego z gra w realu to na kim ma zrobić wrażenie? Na gimbusach? Na Tobie? Bo chyba na nikim kto ma pojecie o zarabianiu na forexie. To tak jakby tu napisał "poszedłem do kasyna i założyłem się z kolega o flaszkę że będzie czerwone" - i nie było...
Dobra ale chyba logiczne, że cel 1000 zł w 2 dni z 50 zł na demo to było tylko sprawdzenie jakieś tam siebie i tyle. Chciałem skonfrontować swoją psychologię grania i to jak gram przy maksymalnym ryzyku bez ciśnienia. I to tyle.
Logiczne, że ten statament nie będzie odzwierciedlał reala nie? To miało więcej wspólnego z kasynem właśnie niż z psychologią inwestowania.
Na nikim nie chciałem zrobić wrażenia. Jestem na to za stary i za długo siedzę już nad wykresami żeby mnie takie rzeczy ruszały.
Jeśli wrzucenie tego statamentu ma być efektem wiecznej polemiki i tego typu komentarzy to może sobie daruję. Bo nie wiem jak można inaczej rozumieć słowa: demo, zakład, max ryzyko, wchodzenie z max obciążeniem i 2000% w 2 dni.
Wyluzuj.