Mózgi najlepszych inwestorów działają w podobny sposób — udowodnili amerykańscy naukowcy
http://www.pb.pl/3772664,47794,przednia ... a-buffetta
DayTrading: Piątek 11.07.2014
Re: DayTrading: Piątek 11.07.2014
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
posiedziałem na dax-em chwile i wychodza mi spadki, tak jak pisales do poziomu 9500 a srednioterminowo do 9000. Kurde sam nie wiem, chyba odpuszcze poniedzialek i popatrze co wywinahighend pisze:jak indeksy pójdą w dół, to moje zboża pójdą do góry - prosta zależnośćpr7emo pisze:Merkel chce ustąpić, dax może mieć większą dynamikę niż zwykle w Poniedziałekr4dkoo pisze:Witam,
prognoza dax na ten tydzien? konsola jutro i odbicie w gore?
ale jeśli nie....ale sami przyznacie - kiedyś musi nastąpić taki moment jak był w 2007 roku....
I Nowy123 powtarza to od jakiegoś czasu, a indeksy biją nowe rekordy... ale w końcu umoczą... Mistrzem będzie ten, kto weźmie eSkę na szczycie i dotrzyma do końca krachu
edit: ma ktoś linka do opisu metody wyznaczania FIBO i jej analizowania wg. poziomów?
Bo po wyznaczeniu fibo na D1 maxie i aktualnym minimum wyszło mi tak jak poniżej (sorry to jest zdjęcie ekranu ipada).
Ciekawie wygląda każdy poziom fibo, szczególnie 50%
a także 38.2 i 23.6 - na każdym z nich następuje dotknięcie (szpilka w górę) i kolejna sprzedaż.... tam jest moja pozycja wzięta na wsparciu z małym TP - ale nie poszłoa tp można zmienić ;D

Zbieram pipsy na moje S6.
A jak Niemcy wtopia w finale bo widać, ze Argentyna dobrze gra.... To dax poleci oj poleci 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Macie luke na AUD/NZD w okolicach 1.092 - 1.095 ??
Luki są zawsze domykane czy nie ?
Tak, ale może to trwać i tygodniesonia123 pisze:Macie luke na AUD/NZD w okolicach 1.092 - 1.095 ??

The only way is up
Re: Odp: DayTrading: Piątek 11.07.2014
l na dax 10200 lecimi adam nie pociskaj tak no mie moge pisac!
Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie