ale pszenica (wheat) zjechała na dół (łubudu

a dax... no cóż - póki broni wczorajszy dołek to jak dla mnie L na szybki DT.
Nie badz takim pesimistaA.S.A.T. pisze:i moge sie z kims załozyc o danielsa ze sie nie doczeka ;ppedro pisze:całe DT czeka na ten statement ; )Seryjny Morderca pisze:@Pedro - no jasne z chęcią bo tam są dość fajne zagrania. Ale umówmy się, że wrzucę jutro lub w poniedziałkowym wątku bo teraz mi się nie chce tego robić z Phona... Na kompie ładnie wkleje.
@atlanticos - chodzi Ci o dealing desk czy co? Bo nie wiem.
maksymalny DrawDownSeryjny Morderca pisze: @atlanticos - chodzi Ci o dealing desk czy co? Bo nie wiem.
pierdzielisz o tym DD. Jakie to ma znaczenie przy zakładzie i przy próbie zrobienia 1000 z 50 w 2 dni ??atlanticos pisze:maksymalny DrawDownSeryjny Morderca pisze: @atlanticos - chodzi Ci o dealing desk czy co? Bo nie wiem.
Umowny się ze przekaże ta informacje razem ze statamentem bo mam teraz przy sobie tylko pnona z mt4 mobilna wersja a tu nie mam dostępu do takich informacji.atlanticos pisze:maksymalny DrawDownSeryjny Morderca pisze: @atlanticos - chodzi Ci o dealing desk czy co? Bo nie wiem.
no własnie liczy się skoro przezywał ze szkoda ze tak nie gra na realnym koncie... nawet jakby zrobił 2000% to jakie to ma znaczenie? Wziąłby większy kapitał w realu to nie nadążyłby nocnika opróżniać... Właśnie przez takie głupoty początkującym się wydaje ze da się zarobić milion %... Wolałbym zobaczyć jak robi z jakiejkolwiek kwoty 10% w dwa dni ale na DD mniejszym niż np 3%.... i wtedy bym mu szczerze pogratulował i przybił piątkę...A.S.A.T. pisze: pierdzielisz o tym DD. Jakie to ma znaczenie przy zakładzie i przy próbie zrobienia 1000 z 50 w 2 dni ??
to jak w konkursie demo - gra all in, wiatr we włosach i nic sie nie liczy
Atlanticos ok. Ale umowny się. To był tylko zakład i nie miał nic wspólnego z tym jak gram na Realu wiec proszę abyś te dane potraktował z przymrużeniem oka. To była zabawa.atlanticos pisze:no własnie liczy się skoro przezywał ze szkoda ze tak nie gra na realnym koncie... nawet jakby zrobił 2000% to jakie to ma znaczenie? Wziąłby większy kapitał w realu to nie nadążyłby nocnika opróżniać... Właśnie przez takie głupoty początkującym się wydaje ze da się zarobić milion %... Wolałbym zobaczyć jak robi z jakiejkolwiek kwoty 10% w dwa dni ale na DD mniejszym niż np 3%.... i wtedy bym mu szczerze pogratulował i przybił piątkę...A.S.A.T. pisze: pierdzielisz o tym DD. Jakie to ma znaczenie przy zakładzie i przy próbie zrobienia 1000 z 50 w 2 dni ??
seryjny - wlasnie w statemencie w podsumowaniu jest to info wiec jak wrzucisz bedzie dostepny...dzięki...
taaa, 1000 pln z 50 pln w dwa dni przy DD 3%. Moze jeszcze sztywny tp i sl i skutecznosc 90%,co ? Wez sobie moze ten nocnik i na głowe zasadz zamiast takie bzdury pisac.atlanticos pisze:no własnie liczy się skoro przezywał ze szkoda ze tak nie gra na realnym koncie... nawet jakby zrobił 2000% to jakie to ma znaczenie? Wziąłby większy kapitał w realu to nie nadążyłby nocnika opróżniać... Właśnie przez takie głupoty początkującym się wydaje ze da się zarobić milion %... Wolałbym zobaczyć jak robi z jakiejkolwiek kwoty 10% w dwa dni ale na DD mniejszym niż np 3%.... i wtedy bym mu szczerze pogratulował i przybił piątkę...A.S.A.T. pisze: pierdzielisz o tym DD. Jakie to ma znaczenie przy zakładzie i przy próbie zrobienia 1000 z 50 w 2 dni ??
seryjny - wlasnie w statemencie w podsumowaniu jest to info wiec jak wrzucisz bedzie dostepny...dzięki...
flogopit2 pisze:coś indeksy sie rozjechały nasdq w górę a reszta cos w dół ?
czy info "montly statement" za 3h ma jakieś znacznie ? bo nie pamiętam z ub. miesiąca