DayTrading: Poniedziałek 23.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 24 cze 2014, 00:00

Wzrost
11
46%
Bez zmian
3
13%
Spadek
10
42%

Liczba głosów: 24

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 23.06.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

EnergyMustFlow pisze:
lukpiasek pisze:
EnergyMustFlow pisze:
Dobrze, że Kolonko nie mieszka w Polsce, bo już by miał pukanie do drzwi (Tu ABW, otwierać). Najgorsze jest to, że wszyscy jesteśmy sobie wilkiem...
nie czujesz rozdwojenia jaźni u maxa ? gosc mieszka w usa gdzie zadłuzenie siega setprocent pkb a nabija się z naszych 60% ;) lubie maxa ale jego prawicowość i myslenie jednostronne dyskfalifikuje go do czegoś wiecej niż kanał na youtube , kariery w usa nie zrobił jak widać zbyt dużej why ? zbyt duża skrajność poglądów ;) w dzisiejszym świecie sukces osiągają ludzie o otwartych umysłach a ci którym jedna półkula mózgowa tylko działa kończą grając shorty na s&p przy ostrych wzrostach ;) taki żarcik :P
Wiesz, ja Maxa ani nie oceniam, ani krytykuję... słucham co mówi i jak mówi. Nie oceniam go po poglądach, wyglądzie itp.. Jego poglady mnie nie interesują, jestem otwarty na wiedzę i ciekawi mnie to, co inni myślą, co On myśli. Prawica, lewica, środkowica... to tylko plakietki. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i mamy prawo do posiadania swoich poglądów a także, powinniśmy szanować poglądy innych co też czyni nas obiektywnymi ;) oraz, co może ważniejsze, tolerancyjnymi i wrażliwszymi na otaczającą nas rzeczywistość... To, ze nie zrobił kariery w USA...każdy gdzieś tam nie zrobił kariery ;) Życzę mu jak najlepiej, jak wszystkim zresztą życzę jak najlepiej :D

Wiesz, co do przytyku wobec Nowego, to myślę że On ma po prostu swoją strategię, która nagradza jego trudy i wybory inwestycyjne. To, ze szuka "short" na indexach, to jest jego strategia. Nie mi to oceniać i to krytykować :) Mi też o wiele lepiej wychodzą shorty i nic na to nie poradzę :D Co nie znaczy, że nie gram długich...

Pozdrawiam i gratuluję wyniku w konkursie :)
nice, w końcu ktoś z kim by można podyskutować ;)
masz racje nie należy oceniać innych i należy być tolerancyjnym ale zbyt skrajne podejscie do tego będzie równe złe co bycie skrajnym w poglądach
Ty możesz być tolerancyjny i wrażliwy i życzyć wszytkim jak najlepiej ale bycie zbyt skrajnym neutralem jest też skrajnością co nie koniecznie jest ok według mnie
meritum : max nie jest tolerancyjny zbyt i on i prawica, skrajna prawica nie szanują poglądów innych od siebie a zwłasza wszystkich którzy mają inne zdanie niż oni więc za co szanować takich ludzi ? skoro oni nie szanują innych od siebie ? mało tego jako jedyni uważają swoje poglądy za prawdę objawioną pogadaj z takimi zobaczysz czy bedą tolerancyjni dla ciebie jak wyrazisz swoje zdanie np: ruchy narodowosciowe , albo ci od korwina ;)
co do maxa lubie go bo często gada fajnie ale ma ostry skręt na prawo czasem przestaje być obiektywny

a co do shortów na indexach , znowu wychodzisz z neutrala i bronisz obłudy zagraj na poważnie te bzdury i pokaż wyniki bo stawiam na to że pójdziesz z torbami no chyba że sobie tylko tak piszesz dla nabijania postów

h.u... z wynikiem konkursu ale zadam Ci pytanie :
dlaczego 90% indywidulanych traci i dlaczego łapacze szczytów na forum mają takie poparcie ?
czy jest tu jakaś zależność ;)
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
blacha
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: blacha »

Ale przecież tylko "prawaki" graja na giełdzie bo "lewaki" nie mogą bo trading to matma a matma to faszyzm :D

-- Dodano: 23 cze 2014, 22:24 --

A i najważniejsze Kolonko to żadna skrajna prawica skrajna prawica to ja a Max przy mnie to co najwyżej centroprawica :D
Obrazek

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

blacha pisze:Ale przecież tylko "prawaki" graja na giełdzie bo "lewaki" nie mogą bo trading to matma a matma to faszyzm :D
to już wiemy dlaczego 90% traci ;) pewnie grają tak jak "miszcz" idol rybiński :mrgreen: :564:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
blacha
Gaduła
Gaduła

lukpiasek pisze:
blacha pisze:Ale przecież tylko "prawaki" graja na giełdzie bo "lewaki" nie mogą bo trading to matma a matma to faszyzm :D
to już wiemy dlaczego 90% traci ;) pewnie grają tak jak "miszcz" idol rybiński :mrgreen: :564:
Rybiński niestety został skażony korwnizmem. A jak wiadomo zły dotyk Korwego boli całe życie.
Obrazek

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

"Polską rządzi grupa lumpenproletariacka"

czyli lumpy rządzą Polską strasznie mi się te sformułowanie podoba i musiałem się z tym podzielić z Wami :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
blacha
Gaduła
Gaduła

DavidFx pisze:"Polską rządzi grupa lumpenproletariacka"

czyli lumpy rządzą Polską strasznie mi się te sformułowanie podoba i musiałem się z tym podzielić z Wami :D
Jarek Złotousty. Ale lepiej się nie nabijać z niego bo może do władzy się dorwie i będzie Bereza bis. Mi już kaczyści przyobiecali :D
Obrazek

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

widzieliście to :D roboty przejęły fx :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Zablokowany