No kiedyś tak było ale nie oni są wyjątkiem Iron FX ma podobne warunki jak był ten ostatni konkurs to jak nie wybrałeś opcji wypłaty tylko depozyt na koncie z 50 procentowym bonusie to tez musiałeś zrobić jakiś masakryczny przerób. A w XTB różne cuda się zdarzają mi zamknęli konto bo podobno rynkiem manipulowałem. Przez chwilę poczułem się jak JPMorgan i Goldamlukpiasek pisze:nie trzeba było mieć żadnego limitu lotów wystarczyło wygrać rankingblacha pisze:a dalej mają ta klauzulę ze w razie wygranej aby ja wypłacić trzeba zrobić obrót na 9999 lotów ?spontfx pisze:chlopaki z XTB chyba nie daja rady z konkursem
Ranking "trader miesiaca" stoi jak wryty od kilku dni a moja pozycja ciagle ta sama chociaz zrobilem grubo %(w 2013) płacili więcej tylko długo się czekało na kase bo trzeba było zrobić prezentacje online
(akurat mnie sie chyba trafiło tak długo czekać ale spoko nie paliło mi się
![]()
DayTrading: Poniedziałek 23.06.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 23.06.2014
[/quote]
A w XTB różne cuda się zdarzają mi zamknęli konto bo podobno rynkiem manipulowałem. Przez chwilę poczułem się jak JPMorgan i Goldam
[/quote] ze jak ? ze co ?
A w XTB różne cuda się zdarzają mi zamknęli konto bo podobno rynkiem manipulowałem. Przez chwilę poczułem się jak JPMorgan i Goldam
wow, zmieniaj nick na "wilk z wall steet"blacha pisze:A w XTB różne cuda się zdarzają mi zamknęli konto bo podobno rynkiem manipulowałem. Przez chwilę poczułem się jak JPMorgan i Goldam
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Za całe 5 tysięcy złotychjen-yy pisze:wow, zmieniaj nick na "wilk z wall steet"blacha pisze:A w XTB różne cuda się zdarzają mi zamknęli konto bo podobno rynkiem manipulowałem. Przez chwilę poczułem się jak JPMorgan i Goldam
- EnergyMustFlow
- Stały bywalec

Dobrze, że Kolonko nie mieszka w Polsce, bo już by miał pukanie do drzwi (Tu ABW, otwierać). Najgorsze jest to, że wszyscy jesteśmy sobie wilkiem...Nowy123 pisze:https://www.youtube.com/watch?v=3Wuoyr5915s
"Wykorzystaj pierwsze momenty na obserwację. Możesz przez to stracić wiele okazji do szybkiego zwycięstwa, lecz chwile obserwacji są gwarancją sukcesu. Nie śpiesz się i bądź pewny swego".
Diuna - Frank Herbert
Diuna - Frank Herbert
nie czujesz rozdwojenia jaźni u maxa ? gosc mieszka w usa gdzie zadłuzenie siega setprocent pkb a nabija się z naszych 60%EnergyMustFlow pisze:Dobrze, że Kolonko nie mieszka w Polsce, bo już by miał pukanie do drzwi (Tu ABW, otwierać). Najgorsze jest to, że wszyscy jesteśmy sobie wilkiem...Nowy123 pisze:https://www.youtube.com/watch?v=3Wuoyr5915s
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
- EnergyMustFlow
- Stały bywalec

Wiesz, ja Maxa ani nie oceniam, ani krytykuję... słucham co mówi i jak mówi. Nie oceniam go po poglądach, wyglądzie itp.. Jego poglady mnie nie interesują, jestem otwarty na wiedzę i ciekawi mnie to, co inni myślą, co On myśli. Prawica, lewica, środkowica... to tylko plakietki. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i mamy prawo do posiadania swoich poglądów a także, powinniśmy szanować poglądy innych co też czyni nas obiektywnymilukpiasek pisze:nie czujesz rozdwojenia jaźni u maxa ? gosc mieszka w usa gdzie zadłuzenie siega setprocent pkb a nabija się z naszych 60%EnergyMustFlow pisze:Dobrze, że Kolonko nie mieszka w Polsce, bo już by miał pukanie do drzwi (Tu ABW, otwierać). Najgorsze jest to, że wszyscy jesteśmy sobie wilkiem...Nowy123 pisze:https://www.youtube.com/watch?v=3Wuoyr5915slubie maxa ale jego prawicowość i myslenie jednostronne dyskfalifikuje go do czegoś wiecej niż kanał na youtube , kariery w usa nie zrobił jak widać zbyt dużej why ? zbyt duża skrajność poglądów
w dzisiejszym świecie sukces osiągają ludzie o otwartych umysłach a ci którym jedna półkula mózgowa tylko działa kończą grając shorty na s&p przy ostrych wzrostach
taki żarcik
Wiesz, co do przytyku wobec Nowego, to myślę że On ma po prostu swoją strategię, która nagradza jego trudy i wybory inwestycyjne. To, ze szuka "short" na indexach, to jest jego strategia. Nie mi to oceniać i to krytykować
Pozdrawiam i gratuluję wyniku w konkursie
"Wykorzystaj pierwsze momenty na obserwację. Możesz przez to stracić wiele okazji do szybkiego zwycięstwa, lecz chwile obserwacji są gwarancją sukcesu. Nie śpiesz się i bądź pewny swego".
Diuna - Frank Herbert
Diuna - Frank Herbert
Jutro wystąpienie Carneya o 10.30, wg Mnie stonuje ostatnie wypowiedzi co do podwyżki stóp i funt straci.
S po 1,7027, SL 1,7050 TP 1,6950
S po 1,7027, SL 1,7050 TP 1,6950