DayTrading: Poniedziałek 23.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 24 cze 2014, 00:00

Wzrost
11
46%
Bez zmian
3
13%
Spadek
10
42%

Liczba głosów: 24

Awatar użytkownika
blacha
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Poniedziałek 23.06.2014

Nieprzeczytany post autor: blacha »

lukpiasek pisze:
blacha pisze:
spontfx pisze:chlopaki z XTB chyba nie daja rady z konkursem
Ranking "trader miesiaca" stoi jak wryty od kilku dni a moja pozycja ciagle ta sama chociaz zrobilem grubo % :roll:
a dalej mają ta klauzulę ze w razie wygranej aby ja wypłacić trzeba zrobić obrót na 9999 lotów ?
nie trzeba było mieć żadnego limitu lotów wystarczyło wygrać ranking :mrgreen: (w 2013) płacili więcej tylko długo się czekało na kase bo trzeba było zrobić prezentacje online ;) (akurat mnie sie chyba trafiło tak długo czekać ale spoko nie paliło mi się :P

Obrazek
No kiedyś tak było ale nie oni są wyjątkiem Iron FX ma podobne warunki jak był ten ostatni konkurs to jak nie wybrałeś opcji wypłaty tylko depozyt na koncie z 50 procentowym bonusie to tez musiałeś zrobić jakiś masakryczny przerób. A w XTB różne cuda się zdarzają mi zamknęli konto bo podobno rynkiem manipulowałem. Przez chwilę poczułem się jak JPMorgan i Goldam :D
Obrazek

spontfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: spontfx »

[/quote]
A w XTB różne cuda się zdarzają mi zamknęli konto bo podobno rynkiem manipulowałem. Przez chwilę poczułem się jak JPMorgan i Goldam :D[/quote] ze jak ? ze co ?

Awatar użytkownika
jen-yy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jen-yy »

blacha pisze:A w XTB różne cuda się zdarzają mi zamknęli konto bo podobno rynkiem manipulowałem. Przez chwilę poczułem się jak JPMorgan i Goldam :D
wow, zmieniaj nick na "wilk z wall steet" :lol:
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

Awatar użytkownika
blacha
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: blacha »

jen-yy pisze:
blacha pisze:A w XTB różne cuda się zdarzają mi zamknęli konto bo podobno rynkiem manipulowałem. Przez chwilę poczułem się jak JPMorgan i Goldam :D
wow, zmieniaj nick na "wilk z wall steet" :lol:
Za całe 5 tysięcy złotych :D
Obrazek

Awatar użytkownika
EnergyMustFlow
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: EnergyMustFlow »

Dobrze, że Kolonko nie mieszka w Polsce, bo już by miał pukanie do drzwi (Tu ABW, otwierać). Najgorsze jest to, że wszyscy jesteśmy sobie wilkiem...
"Wykorzystaj pierwsze momenty na obserwację. Możesz przez to stracić wiele okazji do szybkiego zwycięstwa, lecz chwile obserwacji są gwarancją sukcesu. Nie śpiesz się i bądź pewny swego".
Diuna - Frank Herbert

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

EnergyMustFlow pisze:
Dobrze, że Kolonko nie mieszka w Polsce, bo już by miał pukanie do drzwi (Tu ABW, otwierać). Najgorsze jest to, że wszyscy jesteśmy sobie wilkiem...
nie czujesz rozdwojenia jaźni u maxa ? gosc mieszka w usa gdzie zadłuzenie siega setprocent pkb a nabija się z naszych 60% ;) lubie maxa ale jego prawicowość i myslenie jednostronne dyskfalifikuje go do czegoś wiecej niż kanał na youtube , kariery w usa nie zrobił jak widać zbyt dużej why ? zbyt duża skrajność poglądów ;) w dzisiejszym świecie sukces osiągają ludzie o otwartych umysłach a ci którym jedna półkula mózgowa tylko działa kończą grając shorty na s&p przy ostrych wzrostach ;) taki żarcik :P
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

:wink:

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
EnergyMustFlow
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: EnergyMustFlow »

lukpiasek pisze:
EnergyMustFlow pisze:
nie czujesz rozdwojenia jaźni u maxa ? gosc mieszka w usa gdzie zadłuzenie siega setprocent pkb a nabija się z naszych 60% ;) lubie maxa ale jego prawicowość i myslenie jednostronne dyskfalifikuje go do czegoś wiecej niż kanał na youtube , kariery w usa nie zrobił jak widać zbyt dużej why ? zbyt duża skrajność poglądów ;) w dzisiejszym świecie sukces osiągają ludzie o otwartych umysłach a ci którym jedna półkula mózgowa tylko działa kończą grając shorty na s&p przy ostrych wzrostach ;) taki żarcik :P
Wiesz, ja Maxa ani nie oceniam, ani krytykuję... słucham co mówi i jak mówi. Nie oceniam go po poglądach, wyglądzie itp.. Jego poglady mnie nie interesują, jestem otwarty na wiedzę i ciekawi mnie to, co inni myślą, co On myśli. Prawica, lewica, środkowica... to tylko plakietki. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i mamy prawo do posiadania swoich poglądów a także, powinniśmy szanować poglądy innych co też czyni nas obiektywnymi ;) oraz, co może ważniejsze, tolerancyjnymi i wrażliwszymi na otaczającą nas rzeczywistość... To, ze nie zrobił kariery w USA...każdy gdzieś tam nie zrobił kariery ;) Życzę mu jak najlepiej, jak wszystkim zresztą życzę jak najlepiej :D

Wiesz, co do przytyku wobec Nowego, to myślę że On ma po prostu swoją strategię, która nagradza jego trudy i wybory inwestycyjne. To, ze szuka "short" na indexach, to jest jego strategia. Nie mi to oceniać i to krytykować :) Mi też o wiele lepiej wychodzą shorty i nic na to nie poradzę :D Co nie znaczy, że nie gram długich...

Pozdrawiam i gratuluję wyniku w konkursie :)
"Wykorzystaj pierwsze momenty na obserwację. Możesz przez to stracić wiele okazji do szybkiego zwycięstwa, lecz chwile obserwacji są gwarancją sukcesu. Nie śpiesz się i bądź pewny swego".
Diuna - Frank Herbert

Awatar użytkownika
Marcin30
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Marcin30 »

Jutro wystąpienie Carneya o 10.30, wg Mnie stonuje ostatnie wypowiedzi co do podwyżki stóp i funt straci.

S po 1,7027, SL 1,7050 TP 1,6950

Zablokowany