Arkadiusz-IronFx pisze:
xhDog pisze:A ja czekam na 35usd no deposit bonus
Proszę zwrócić uwagę, że sign-up bonus jest w wysokości 25USD, a nie 35USD
xhDog pisze:Konto założone, zweryfikowane, a bonusu nie ma, a niby oferta ważna do końca roku.
Bonus powinien zostać przyznany do 48 godzin. Czasami ze względów technicznych może ten czas być chwilę dłuższy, ale wtedy najlepiej skontaktować się z opiekunem konta i wtedy będzie on sprawdzał jaka jest przyczyna. Bonus nie jest przyznawany automatycznie. Jeśli nie chce Pan kontaktować się z Opiekunem konta, bądź nie wie Pan kim on jest, może Pan mi podać w PW swój adres mailowy na który Pan zarejestrował swoje konto, bądź numer konta handlowego. Postaram się wtedy jak najszybciej załatwić Pańską sprawę.
Pozdrawiam,
Arkadiusz Bujalski | Account Manager
Panie Arkadiuszu, tak wiem popełniłem błąd przy wpisywaniu. Oczywiście miało być $25, a nie $35. Konto założone 31 maja wraz z przesłaniem wszystkich dokumentów. Aktywowane 4 czerwca. Dziś jest 6 czerwca. Bonusu nie ma. Jak rozumiem, mam się prosić o przyznanie bonusu? Trochę kiepsko biorąc pod uwagę, że sami go proponujecie.
Czy ten bonus jest sprawą tajną?

Tak pytam, bo na stronie IronFx nie mogłem znaleźć żadnej wzmianki nt. bonusu sign-up $25, ale pewnie nie dość dobrze szukałem, prawda? Na dodatek jakiemuś miłemu Panu na czacie IronFx musiałem podać informację skąd wziąłem link do tej oferty jakbym wszedł w posiadanie jakiejś tajemnicy.
I oczywiście, że nie wiem kto jest moim opiekunem konta, bo niby skąd? Nie otrzymałem takowej informacji po założeniu konta. Pomyślałem ok, jakiś gość się odezwie pewnie dopiero jak mi zweryfikują i aktywuja konto. Ależ skąd. Żadnej informacji od menago konta nie było. Informacja od opiekuna po założeniu konta jest standardem u wielu brokerów, szkoda, że u was w takiej niby porządnej firmie nie. I o informację o to, kto jest opiekunem mojego konta też mam się prosić? Czy gdybym ewentulanie kiedyś chciał wypłacić zgromadzone środki od was, to też nalezy się o to prosić i mieć nadzieję, że prośbę spełnicie?
Dużo tajemniczości w waszych działaniach. No i jak miałbym wpłacać jakiś depozyt do was, skoro jeszcze nie zaczęliśmy współpracy, a już jestem przez wasze działania zniechęcony. Zna Pan powiedzenie, że najważniejsze jest pierwsze wrażenie? Otóż w oczekiwaniu na otwarcie u was konta, znalazłem kilka innych ofert, a ich działanie zrobiło na mnie dużo lepsze pierwsze wrażenie niż Państwo. To ja już dziękuję za jakikolwiek bonus i z przyszłą ewentualną współpracą się wstrzymam.
Pozdrawiam.