IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: raposo »

IBAN i SWIFT.
IBAN to numer konta poprzedzony kodem kraju, czyli w przypadku Polski jest to PL. SWIFT to kod banku i bez problemu można znaleźć go na stronach banków przez Google lub w zestawieniach na Bankierze czy Money.pl :).

Wystąpienie opłat z tytułu banku korespondencyjnego zależy głównie od tego z jakiego i do jakiego banku będzie szedł przelew. Jeśli dwie instytucje nie mają podpisanej ze sobą umowy to przelew musi przejść przez pośrednika, który skasuje sobie swoją prowizję.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
MowmiSasiad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MowmiSasiad »

Bank korespondent jest dla kont walutowych, bo polskie banki nie trzymają przecież dewiz u siebie tylko gdzieś tam w wielkim świecie :D Póki robisz przelew w PLN jest to ten sam bank. Po prostu kopiujesz rubrykę.

Awatar użytkownika
Darooo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Darooo »

Witam czesc

Pytanie czy ktoś gra w Ironie i robi regularnie jakies wypłaty , czy tam sie tylko wpłaca :D , chce tam przerzucic troche kasy i miec pewnosc ,ze mnie nie ogolą jak ogole rynek :D

pozdrówka

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Ironie jak wplacisz dodadza Ci 60% :)
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

rafino
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rafino »

Darooo pisze:Witam czesc

Pytanie czy ktoś gra w Ironie i robi regularnie jakies wypłaty , czy tam sie tylko wpłaca :D , chce tam przerzucic troche kasy i miec pewnosc ,ze mnie nie ogolą jak ogole rynek :D

pozdrówka
Robiłem już jakieś 6-7 wypłat i nie było żadnych problemów. Na kasę czekam zazwyczaj ok. 2 dni roboczych więc całkiem krótko.

info.mytrading

Nieprzeczytany post autor: info.mytrading »

Wypłaty w euro 1 max 2 dni,bardzo szybko.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

Potwierdzam szybkość wypłat oraz świetną obsługę klienta ze strony indywidualnego opiekuna rachunku. Codzienny poranny briefing to dobra okazja dla sprawdzenia własnego spojrzenia na rynek. Korzystałam z kilku brokerów, lecz u żadnego nie miałam takiej obsługi. Iron zaskoczył mnie negatywnie tylko jednym - wpłaty kartą kredytową są odnotowywane na rachunku dopiero po kilkunastu godzinach; może to mieć znaczenie, jeśli często uzupełniasz depo. Poza tym - polecam!

HanSolo1
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: HanSolo1 »

mam pytanie czy IronFx nadaje sie do gry pod dane? czy nie rozjedza sie spread zbytnio?

i czy ktos gra na IroniFx pod dane z dobrym skutkiem?

for-ex
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: for-ex »

pod dane to niestety nie jest zbyt szczesliwy broker ale o niebo lepszy od innych
kazdy MM jest jaki jest

natomiast mozna dostac cashback 7 usd na parach i nawet do 15 usd na zlocie i 30 usd na srebrze

wyplaty to nawet w niedziele sa robione i tu chwale ta firme zeby nie bylo - wiem bo dostalem raz w niedziele

nie ma zonkow jak w XM na zlocie ze po 23.00 wczoraj spread byul 40 pipsow taK PIPSOW NIE POINTSOW

firma jest dobrze zorganizowana i pisze to od siebie daja sporo i z psychologicznego punktu widzenia chodzi o gre wielu sie to podoba . Bo nawet na stratach przy CASHBACKU generuje sie zyski

przyklad prosty wplaca sie 1000 usd dostaje sie 600 usd ma sie 1600 usd
jak ktos umie na tym zrobic 100 lotowna zlocie dostanie zwrot 1500 usd wtplaty co dwa tygodnie

ja robie 10 lot dziennie i jak wychodze na lekki plus to dla mnie ok - wiec nie musze wygrywac a wystarczy ze n ie przegram - taki styl grania na loty

wiec odpowiadajac na pytania da sie tam troche zarobic - i to dziala

Awatar użytkownika
silveRbull
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: silveRbull »

Witam

......nie muszę wygrywać a wystarczy ze nie przegram......

Świetnie to napisałeś, poprostu rewelka!

ODPOWIEDZ