ByQ pisze:A kangur potwierdza raczej double top. Osobiście czekam na zjazd pod 0.92 i sprzedaje potem na tym oporze od dołu.
double top czy dip

ByQ pisze:A kangur potwierdza raczej double top. Osobiście czekam na zjazd pod 0.92 i sprzedaje potem na tym oporze od dołu.
przecież dasiu na nowe szczyty leci na h1 dobrze to widaćmaniutek pisze:też jestem ciekawy co z daxem zawiesiłem rano eske i czekam i czekam... a on coraz bardziej ku niebu
no zgadzam się , a jak jeszcze wybory na Ukrainie w miarę gładko bez większych ekscesów się odbędą to 10 tyś WITAJĄ na daxlukpiasek pisze:dax na magiczne 10,000tyś wiec kazdy dołek eL
dobrze że jeszcze są spekulanci grający z trendem a nie tylko pod prądGawronB pisze:no zgadzam się , a jak jeszcze wybory na Ukrainie w miarę gładko bez większych ekscesów się odbędą to 10 tyś WITAJĄ na daxlukpiasek pisze:dax na magiczne 10,000tyś wiec kazdy dołek eL
nikt na tacy kasy nie rozdaje , a tak to przynajmniej troche ludzi ubrało się w eS i niedługo odpalą jakiś kontretny Up ktoś te wzrosty musi sponsorować no nieLoose_wawa pisze:DAX// Jakoś tak mnie zmylili kiedy każda świeca wzrostowa była negowana ostym zjazdem a może to dystrybucja?