to na ejku są takie poziomy?wesoly pisze:Czy jest oprócz mnie tutaj ktoś, kto tak jak ja czeka na odbicie ejka z 1.3640 -1.3650?

to na ejku są takie poziomy?wesoly pisze:Czy jest oprócz mnie tutaj ktoś, kto tak jak ja czeka na odbicie ejka z 1.3640 -1.3650?
takDavidFx pisze:Damian te krechy granatowe to zigzag?
Wsparcie? Chyba, że się mylę?freakout pisze:to na ejku są takie poziomy?wesoly pisze:Czy jest oprócz mnie tutaj ktoś, kto tak jak ja czeka na odbicie ejka z 1.3640 -1.3650?
miejsce fajne, ale za długo chyba stojąwesoly pisze:Wsparcie? Chyba, że się mylę?freakout pisze:to na ejku są takie poziomy?wesoly pisze:Czy jest oprócz mnie tutaj ktoś, kto tak jak ja czeka na odbicie ejka z 1.3640 -1.3650?
Edit...
Pomyliłem nazwy:D Spoko dopiero zaczynam;p chodzi oczywiście o EUR/USD
silne to bedzie jak zobaczysz 3.00 usd/pln póki co to nieśmiały zwrot z możliwością przyśpieszeniakoks pisze:może zechciałby ktoś się wypowiedzieć co jego zdaniem jest powodem tak silnego umocnienia PLN , sam odczyt PMI z Chin, wzrosty na WIG, co tu jeszcze można wymyślić? bo jesteśmy bliziutko na wielu parach ze złotym (eur,chf) do otrzymania czytelnego sygnału "co dalej"