to na ejku są takie poziomy?wesoly pisze:Czy jest oprócz mnie tutaj ktoś, kto tak jak ja czeka na odbicie ejka z 1.3640 -1.3650?
DayTrading: Czwartek 22.05.2014
Re: DayTrading: Czwartek 22.05.2014
takDavidFx pisze:Damian te krechy granatowe to zigzag?
Wsparcie? Chyba, że się mylę?freakout pisze:to na ejku są takie poziomy?wesoly pisze:Czy jest oprócz mnie tutaj ktoś, kto tak jak ja czeka na odbicie ejka z 1.3640 -1.3650?
Edit...
Pomyliłem nazwy:D Spoko dopiero zaczynam;p chodzi oczywiście o EUR/USD
miejsce fajne, ale za długo chyba stojąwesoly pisze:Wsparcie? Chyba, że się mylę?freakout pisze:to na ejku są takie poziomy?wesoly pisze:Czy jest oprócz mnie tutaj ktoś, kto tak jak ja czeka na odbicie ejka z 1.3640 -1.3650?
Edit...
Pomyliłem nazwy:D Spoko dopiero zaczynam;p chodzi oczywiście o EUR/USD
może zechciałby ktoś się wypowiedzieć co jego zdaniem jest powodem tak silnego umocnienia PLN , sam odczyt PMI z Chin, wzrosty na WIG, co tu jeszcze można wymyślić? bo jesteśmy bliziutko na wielu parach ze złotym (eur,chf) do otrzymania czytelnego sygnału "co dalej" 
Swing
Myślisz, że jest opcja ruszenia większego przy zamknięciu sesji w NY?
cały dzień nie siedziałem przy kompie (szok;)), ale nic mnie nie ominęło widze. rzeźnik w miejscu, dax w miejscu... kręcą się
ale ale... Tesla wybiła na 206, aktualnie prawie 205 i chyba nadal rośnie - to trzymam już w tym momencie zyskowne pozycje
ale teraz je zabezpiecze. Go Tesla 
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
silne to bedzie jak zobaczysz 3.00 usd/pln póki co to nieśmiały zwrot z możliwością przyśpieszeniakoks pisze:może zechciałby ktoś się wypowiedzieć co jego zdaniem jest powodem tak silnego umocnienia PLN , sam odczyt PMI z Chin, wzrosty na WIG, co tu jeszcze można wymyślić? bo jesteśmy bliziutko na wielu parach ze złotym (eur,chf) do otrzymania czytelnego sygnału "co dalej"
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
- Loose_wawa
- Gaduła

DAX// LULAPISEK Moja rzeźba o której wcześniej wspomniałem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.