to i tak lepiej niż miesiąc temu ....Tommy_Boss pisze:Trendy Zamówień Przemysłowych CBI - 0 !!!!![]()
![]()
DayTrading: Czwartek 22.05.2014
Re: DayTrading: Czwartek 22.05.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2014, 12:17 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- harymilloki
- Maniak
Witaj...Marcin30 pisze:Koledzy,
zostałem z S na ropie WTI w okolicach 103,30...
Wydaje mi się, że w przeciągu miesiąca wróci kurs w okolice 100-101 USD ale chyba jeszcze będą chcieli przetestować tegoroczne szczyty w okolicach 105 USD.
Co myślicie (spece od Oil)?
Ja jeszcze lepiej bo siedzę w S od 101,35

-- Dodano: czw 22-05-2014, 11:17 --
Witaj...Marcin30 pisze:Koledzy,
zostałem z S na ropie WTI w okolicach 103,30...
Wydaje mi się, że w przeciągu miesiąca wróci kurs w okolice 100-101 USD ale chyba jeszcze będą chcieli przetestować tegoroczne szczyty w okolicach 105 USD.
Co myślicie (spece od Oil)?
Ja jeszcze lepiej bo siedzę w S od 101,35

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
złotko zmierza do górnej bandy trójkąta. widząc pin bary na dolej linii to chyba powinniśmy się spodziewać wreszcie wybicia górą.
ma ktoś rozpiske eliotów na gbpjpy? ... może trójka iśc? c, w sensie ? 
tak bych to może widzioł, d1, : )
https://www.tradingview.com/x/ZuaLMXcB/

tak bych to może widzioł, d1, : )
https://www.tradingview.com/x/ZuaLMXcB/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- zastapmnie
- Pasjonat
dzięki, Niemaszek, za info:)niemiaszek pisze:![]()
![]()
FX Options: Talk of EURUSD strike 1.3675 in around1.5 billion expiring tomorrow 10 am NY, which can have a magnetic impact as we get closer to expiry.
-- Dodano: czw 22-05-2014, 11:51 --
jak na razei kangur idzie według precyzyjnych zakresów, dwie padkowe po ok 35 pipsów, dwie wzrostowe po ok. 50p; to teraz 92.88?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Declan pisze:Edward do jutraniemiaszek pisze:![]()
![]()
FX Options: Talk of EURUSD strike 1.3675 in around1.5 billion expiring tomorrow 10 am NY, which can have a magnetic impact as we get closer to expiry.
może być wąska kiszonka, bo poziom ma przyciąganie jak magnes...

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Dzięki Grzegorzu za edwarda, nie podziękowałem a wykorzystałem
Ciekawe co z jenem, w twojej rozpisce/komentarzach też jest parcie na wsparcie. Ale teraz pump, dump i co ?
Jena widzę niżej, widać że wsparcie drążą, ale tu pewnie bez zjazdu na indeksach się nie obejdzie.

Ciekawe co z jenem, w twojej rozpisce/komentarzach też jest parcie na wsparcie. Ale teraz pump, dump i co ?
Jena widzę niżej, widać że wsparcie drążą, ale tu pewnie bez zjazdu na indeksach się nie obejdzie.
„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri
Co do ropy. Ja bym z eskami uważał. Juz osiagnelisny peak oil i teraz wydobycie spada,,a cena rośnie.... Dlatego kocham auta na prąd
. Prosty fundament - ropy coraz mniej, cena coraz wyżej. Pamiętacie film Mad Max? 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Panele zamontowane podłączysz Tesle i będzie mobil perpetumhighend pisze:Co do ropy. Ja bym z eskami uważał. Juz osiagnelisny peak oil i teraz wydobycie spada,,a cena rośnie.... Dlatego kocham auta na prąd. Prosty fundament - ropy coraz mniej, cena coraz wyżej. Pamiętacie film Mad Max?

„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri
- Loose_wawa
- Gaduła
DAX// czy ktoś mądry jest w stanie mi wyjaśnić co dzieje się na tym indeksie? Każda większa wzrostowa świeca jest negowana i nie bardzo wiem o co kaman [na interwale m5]
Dystrybucja po ostatnich wzrostach?
Dystrybucja po ostatnich wzrostach?