-- Dodano: czw 22-05-2014, 13:42 --
I przedwczoraj ..... Cały tydzień ... Mają gdzieś kierunekharymilloki pisze:Bryndza DZISIAJ taka SAMA jak WCZORAJ !!!! Złoto zaszalało trochę UP ale to chyba komuś guziczki się pomyliły

I przedwczoraj ..... Cały tydzień ... Mają gdzieś kierunekharymilloki pisze:Bryndza DZISIAJ taka SAMA jak WCZORAJ !!!! Złoto zaszalało trochę UP ale to chyba komuś guziczki się pomyliły
Głodnemu chleb na myślicajto pisze:Kabel wygląda jakby miał zamiar zrobic podbitkę powyzej H ostatniego PB. Coraz bliżej do dolnej bandy kanału, myslę że wyjdą z niego dołem, do zdecydowanego UP jakoś im sie nie kwapi.
Ja też kabla nie czuję, poczekam na 1.70 - 1.71 i tam ładował będę Scajto pisze:Jestem flat, więc mi to wsio radno gdzie zawędrują
Dzięki za spostrzeżenie. Rzeczywiście jest tam silny rejon popytu dlatego tez niech to będzie poparciem moich slow ze target na ten moment widzę jedynie 0.92 - 0.917 a wiec 30 pipek i poczekam na odbicie od dołu od 0.92. W zasadzie jedna eske trzymam od 0.927 no i obie zamknę przy wspomnianym przez ciebie rejonie 0.917 co ma potwierdzenie w kreskach które wrzucalem z rana. Potem się zobaczy co dalej.cajto pisze:Pamietaj o poziomach 0.9155 - 38.2F wzrostów z D1 i 0.9145 koniec korekty ABCD, tam na 90% pójdzie PB, pytanie czy zamieni się w falę 5 wzrostową, czy zgaśnie i dalej dół.