Firma Profit Point
Firma Profit Point
Witam. Byłem dzisiaj na rozmowie o pracę w Poznaniu w Profit Point. Oferują oni szkolenie wstępne oraz drugi etap za który pobierają kaucję w wysokości 700zł. Jesli zdam to niby mnie przyjmą i dostane 4k podstawy + 30% prowizji kwartalnie. Czy ktoś był już u nich? w internecie znalazłem negatywną opinię na ich temat. Pozdrawiam
Re: Firma Profit Point
GG20 pisze:Witam. Byłem dzisiaj na rozmowie o pracę w Poznaniu w Profit Point. Oferują oni szkolenie wstępne oraz drugi etap za który pobierają kaucję w wysokości 700zł. Jesli zdam to niby mnie przyjmą i dostane 4k podstawy + 30% prowizji kwartalnie. Czy ktoś był już u nich? w internecie znalazłem negatywną opinię na ich temat. Pozdrawiam
No zastanów się na spokojnie ... czy to jest ciekawa propozycja

Firma nastawiona na wyciąganie kasy i nic więcej!
We Wrocławiu oni też funkcjonują i się bardzo reklamują - w ciągu tygodnia z tego co widziałem to wrzucają po kilka ofert pracy na różnych stronach (głównie na OLX
dawna tablica.pl) i kuszą zarobkiem w wysokości 3000 zł netto + premia. Mi to bardziej bardziej wygląda na szukanie "jeleni", którzy zapłacą "kaucję (pytanie za co ona tak naprawdę?!)" niż na normalną pracę. Opinii bardzo wiele negatywnych można znaleźć, ale ja tam nie pracowałem, nigdy nie byłem, więc się nie wypowiadam.

Dzisiaj jestem lepszy niż wczoraj... Jutro będę jeszcze lepszy!!
- jasonbourne
- Pasjonat
Też mi wygląda na przekręt i próbę wyłudzenia.Tadzio pisze:Firma nastawiona na wyciąganie kasy i nic więcej!
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
- Kimkolwiek
- Pasjonat
czlowieku czy ty nie widzisz ze nawet twoja wlasna podswiadomosci mowi ci ze ten deal to jakas kupa?! przeciez jakbys wiedzial ze wszystko gitara to nawet bys tu nie pisal
ps. Jason dobre zdjecie. szarpalbym jak komornik telewizor
ps. Jason dobre zdjecie. szarpalbym jak komornik telewizor
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
Wystarczy popatrzeć na to logicznie, jaki uczciwy pracodawca pobiera kaucje od przyszłego pracownika, brakuje jeszcze tylko tego żeby przed rozmową kwalifikacyjną trzeba było wpłacać wpisowe ...
- jasonbourne
- Pasjonat
Widzę że coraz większa kreatywność w komentowaniu mojego zdjęcia.Kimkolwiek pisze:ps. Jason dobre zdjecie. szarpalbym jak komornik telewizor

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Kim a z bitcoinem co byś robił ? 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
- jasonbourne
- Pasjonat
Wpisując się w styl wypowiedzi Kimkolwiek
Ja lizałbym jak kotek mleczko

idąc dalej za Kimem, to ja był szarpał jak jehowy za klamkęjasonbourne pisze:Wpisując się w styl wypowiedzi Kimkolwiek
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.