chihuahua pisze:Historyjki wymyślasz ty "gościu".
Twój brak odpowiedzi merytorycznej na pytania tylko potwierdza, że nie masz nic do powiedzenia poza "potencjalny pracownik ma płacić pracodawcy za szkolenie, którego pomyślne przejście jest bardzo mało prawdopodobne!"
Niestety w tym smutnym jak piz... kraju takie numery przechodzą. Stąd są Amber Goldy, agencje pracy przekonujące, że regularna praca 3 lata na umowę zlecenie to nie praca stała i takie "rekrutacje" jak ta.
Powtórzę jeszcze raz:
Dlaczego uwzględniane jest tylko to płatne szkolenie?!
Dlaczego szkolenie nie jest organizowane przez firmę zewnętrzną, która nie miałaby interesu w stracie kursanta?!
I nie obchodzi mnie czy uważasz, że to dobra cena.
Bo ja ci mogę zorganizować szkolenie za 700 zł, gdzie 699 będą kosztowały ciastka i kawa na przerwie i też powiem, że to bardzo dobra cena.
Odnoś się do faktów, o które pytają cie ludzie, bo jakbym chciał się dowiedzieć co się komu wydaje to bym sobie oglądał jurorów Tańca z Gwiazdami.
Proszę o fakty merytoryczne a nie płakanie w rękaw.
Dodane:
Skoro "firma straci" to dlaczego nie rekrutujecie ludzi, którzy na wstępie nie pokazują swojego wyniku?!
Jak firma przewozowa rekrutuje do pracy to rekrutuje kierowców czy kandydatów na kierowców?!
Tylko nie opowiadaj bajek, że to co co innego, bo kompetencje na stanowisko się ma albo nie. I są znacznie lepsze metody na sprawdzenie tego niż rozmowa kwalifikacyjna "na słowo".
Jak się nie ma to się przyjmuje na staż albo dokształca obecnych pracowników najbardziej sprofilowanych na nowe stanowisko.
-- Dodano: 09 cze 2014, 13:51 --
Przecież jak ktoś u nich pokaże wyniki to zapraszają na sam egzamin a nie na kurs,więc nie pisz nieprawdy.
-- Dodano: 09 cze 2014, 13:53 --
A co mi ze szkolenia u ciebie skoro nie masz chyba pojęcia o AT czy szkoleniach,jak byłeś na kursach to pewnie nie zdawałeś bo do tego trzeba coś umieć a nie tylko żale.
-- Dodano: 09 cze 2014, 14:04 --
Ink. pisze:janek123-70 pisze:Ponawiam pytanie
Ponawiam odpowiedz, oferta z kaucją jest beznadziejna
Skoro zapłaciłeś już za II etap to wyjaśnia dlaczego bronisz takiego rozwiązania, a szczególnie że warto odbyć takie szkolenie bo podejrzewam ze zostałeś bez pracy a kaucja przepadła tak ?
Przykro mi ale jesteś jednym z tych naiwniaków którzy łykają każdą nawet podejrzana ofertę

Zapłaciłem i zdałem egzamin kolego a Ty pewnie zostałeś w jakiejś firmie wykolegowany prawda?
Jak nie podejmę pracy to i tak liczę się z tym, że opłata za szkolenie od A do Z nie jest wygórowana.
Zamiast skakać po webinarach mam skompresowaną wiedzę.
Ktoś tu pisze o ambergoldach itd,zupełnie bez sensu, lepiej niech napisze, że tam pracował syn premiera pod zmienionym nazwiskiem.