DayTrading: Piątek 09.05.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 maja 2014, 00:00

Wzrost
13
41%
Bez zmian
4
13%
Spadek
15
47%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
Matthew414
Pasjonat
Pasjonat

Re: Odp: DayTrading: Piątek 09.05.2014

Nieprzeczytany post autor: Matthew414 »

MaciejWLKP pisze:
pkubiu pisze:
yeahman pisze: To tak zawsze jest, wywali o niewiele (stosunkowo do tego od kiedy trzymasz) i potem leci w prawidłowym kierunku. Każdy to chyba ma.. :563:
ale 50 tś!!!
50 tyś!? jesteś idiotą/idiotką i w ogóle mi Ciebie nie żal
będziesz kolejnym przykładem że zawsze nalezy mieć SL, co robiłaś jak miałaś 5,10 k straty ? nic- czekałaś na cud no i się doczekałaś :d

eur/usd
z poziomu d1 jesteśmy w strefie popytu, możliwe dziś odbicie do 1.388
I za to powinien być ban dożywotni nazywając kogoś idiotą. Początkujący traci i tyle. Pozycja za duża skoro poszedł MC i brak MM. Cham ze wsi wyjdzie, ale wieś z chama nigdy.
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 :)

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 09.05.2014

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

pkubiu pisze: mam nadzieje że jakoś sie dogadam z swoim wieżycielem i zachowam swoją godność po merginie zostalo mi 1800 złoty Boze 1800 i też tak wice edka że 1,38 to dobra promocja na L w koncu mario nic nie zrobił a jak ifklacja bedzie chodz lepsza chodzby 0.1 przebijemy 1,40 jak nóz masło i 1,42 cel 0,6 lota x 400 pipsów =7200 to pozniej mi pozwali zagrac na spadki całym depo i odrobie straty 1,34 i to z nawiązka taki jest mój plan
Nie masz zielonego pojecia co robisz. Stracisz te pieniadze szybciej niz Ci sie wydaje grajac zyczeniowo.
Zacznij stosowac w koncu jakies rozsadne MM i zapomnij o zyskach bo myslac tylko o profitach nikt sie jeszcze nie dorobil.
Planuj z chlodna glowa a pozniej tylko konsekwetnie realizuj ten plan przy okazji prowadzac dziennik transakcji.
Inaczej to bedzie niekonczaca sie seria wzlotow i bolesnych upadkow.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2014, 10:04 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
<°)))))><
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <°)))))>< »

pkubiu pisze:
atlanticos pisze:
lukpiasek pisze: może strategia była dobra tylko depozyt za mały :wink:
jeśli pomyłka była o 300 pipsów to o jakiej dobrej strategii mowa?
Jednym Bozia daje rozum innym urodę... :mrgreen:

edit: na edku wrzucałem wczoraj wieczorem to i dopoki nie zejdziemy ponizej 3770 tego się trzymam

h4
https://www.tradingview.com/x/scbkGVL6/

mam nadzieje że jakoś sie dogadam z swoim wieżycielem i zachowam swoją godność po merginie zostalo mi 1800 złoty Boze 1800 i też tak wice edka że 1,38 to dobra promocja na L w koncu mario nic nie zrobił a jak ifklacja bedzie chodz lepsza chodzby 0.1 przebijemy 1,40 jak nóz masło i 1,42 cel 0,6 lota x 400 pipsów =7200 to pozniej mi pozwali zagrac na spadki całym depo i odrobie straty 1,34 i to z nawiązka taki jest mój plan
zostaw edka w spokoju i weź się za daxa tam zawsze dobrze ci szło i doszlifuj AT ! ale to tylko moje spostrzeżenie do tego co tu piszesz :wink:
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI :!:

mmsuits
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mmsuits »

Chyba chłopa ze wsi wyjdzie ale wieś z chłopa nigdy :)

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

:564: Hej. Jak tam nastroje dzisiaj. Szkoda pkubiu, ale może się nauczy dobierać MM. Nie ma nic gorszego niz teraz podejść do tego, za wszelka cenę odrobię, żle myslisz. Odetchnij trochę, obmysl nową strategie i dopiero bierz sie do pracy :)
edit: mi edek świnia tez urwał wczoraj sporo kasy, bydlę :) No ale raz na wozie raz pod wozem, teraz czekam cierpliwie na jakieś fajne miejsce do wbicia się na jakiejkolwiek parze. Faza obserwacji trwa :564:
Ostatnio zmieniony 09 maja 2014, 10:04 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
Declan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Declan »

atlanticos pisze:rzeźnik h1 - jak dla mnie L to chyba dopiero po wyjściu ponownym powyżej trójkąta...

https://www.tradingview.com/x/EmhJd0HJ/
Wszystko w temacie :564:

Myślę że yen nie odpuści i wtedy pójdzie jak w masło że zacytuję koleżankę pkubiu.

Tylko ten kabel :roll: , Ale gej jednak bardziej związany z Japończykiem.
„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

Dax konsoliduje w trójkącie z szansą na wybicie w górę bo na indexie nalezy wg mnie stosowac zasadę że trend będzie kontynuowany niż odwracany po konsolach. ale smakowity kąsek to zagranie sell bo jest z czego spadać i stosunkowy SL obecnie jest bardzo blisko.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

no i rzeźnik odfrunął..... :)
... no prawie ;)

wczoraj pisałem o USD/TRY - dziś po 8.00 była druga okazja do wejścia w L.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2014, 10:09 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Ja mam dzisiaj lepsze zajęcie. Dostałam dzisiaj na imieniny od mojego księcia ze bajki w końcu samsunga note3. Wieć dziś pewnie będę rozkminiać to pudło, bo ja to dziecko nokii jestem i samsunga ni w ząb i pewnie jak ogarne tak ogólnie, to mt4 będę kombinowac jak tam wrzucic i jak to działa :D to juz jest chore, dostac zabawke i zastanawiac sie w pierwszej kolejnosci jak tam forexa wcisnąc :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 09 maja 2014, 10:08 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

highend pisze:no i rzeźnik odfrunął..... :)

chyba na wykresie tickowym :mrgreen:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Zablokowany