DayTrading: Piątek 09.05.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 maja 2014, 00:00

Wzrost
13
41%
Bez zmian
4
13%
Spadek
15
47%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 09.05.2014

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

lukpiasek pisze:na edku magiczna bariera 3810-20 ostatnio tam był piękny odwrót co się stanie teraz ? :D jestem baardzo ciekaw
W magię to na forexie lepiej nie wierzyć ... Ja wierze tylko w cuda ale one nie dotyczą rynków walutowych :)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

mareq
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mareq »

Na mój gust E/U dzisiaj będzie miał małe zmiany. Obstawiam, że na H4 zejdzie lekko poniżej EMA200 i czeka nas dzisiaj przynajmniej korekta wczorajszego spadku.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

50 tyś ktoś przejął bo w naturze nigdy nic nie ginie po prostu oddałaś swoje pieniądze dobrowolnie bankierowi z GS albo komuś tutaj z forum któż to wie :) następnym razem zmień strategię bo oczekiwanie innych rezultatów robiąc to samo jest największą głupotą
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

hehe, pisałem wczoraj, że pkubiu wróci? ;)
dax jednak chce rosnąć? ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

mareq
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mareq »

Czarno to widzę, kolejny kredyt aby odrobić straty. Presja jeszcze większa. Na mój gust tym razem MC nastąpi znacznie szybciej niż poprzednio. Ja bym szukał innej opcji zwrócenia pożyczki a nie dalszą grę. Może warto coś sprzedać zanim komornik zrobi to za pół ceny...

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

DavidFx pisze:50 tyś ktoś przejął bo w naturze nigdy nic nie ginie po prostu oddałaś swoje pieniądze dobrowolnie bankierowi z GS albo komuś tutaj z forum któż to wie :) następnym razem zmień strategię bo oczekiwanie innych rezultatów robiąc to samo jest największą głupotą
może strategia była dobra tylko depozyt za mały :wink:

co do edka paskudna ta świeczka daily i nie dziwię sie że wszyscy odetchnelli z ulgą po tym jak ed zawrócił spod 1.4 tyle tylko że nie widać ciśnienia po indeksach dax, sp na spadki a przecież powinny one towarzyszyć umacniajacemu się dolarowi więc jesli indeksy ruszą dalej na północ to stawiam teze że edek powróci na 1.4 jesli rozpocznie sie zwałka na indeksach edek powinien dalej spadac
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

alevius pisze:Witam :)

Każda forexowa miernota, w tym zdecydowanie ja, widzi coś takiego na GJ. Czy zatem zgodnie z regułą będzie UP? A zasięg??? :)
https://www.tradingview.com/x/Tr03rfNn/

AUSUSD up w stronę najbliższego oporu approx. 0,9420?
https://www.tradingview.com/x/UpfO4thI/

EURAUD jak narazie daje pokłosie RGR'a. Sądzicie, że dojdzie do celu?
https://www.tradingview.com/x/dFNwA3ab/
Z kangurami się zgadzam, Rzeźnik - tu niestety loteria - chyba ta jazda up nie wypali

jasiek13n
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jasiek13n »

ktoś gra L na kiwi ? jeśli tak to gdzie postawiona ?

Awatar użytkownika
rexex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rexex »

yeahman pisze:Zastanawiam się nad wejsciem w sell na indexach europy, dax, cac40, uk100 a także sp500 co myślicie warto zaryzykować czy to tylko przystanek w dalszym rajdzie na północ?
Ja cierpliwie czekam na pogorszenie nastrojów , przy braku złych wiadomości to można próbować łapać po 20 -30 punktów

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

pkubiu pisze:
yeahman pisze:
pkubiu pisze:Zaliczyłąm Mergina na edku pojechali powyżej 1,3970 a pozniej spadli game over chyba ze znó sie zadłuże alke bede niewolnica juz do konca :563:
To tak zawsze jest, wywali o niewiele (stosunkowo do tego od kiedy trzymasz) i potem leci w prawidłowym kierunku. Każdy to chyba ma.. :563:
ale 50 tś!!!
No to sytuacja mało ciekawa faktycznie. Myślę że zagrałaś zbyt duża kwotą jak na swoje możliwości. A generalnie nie powinno sięgrac kasą inną niż taką którą możemy stracić i nie może to neiść żadncyh konsekwencji za sobą.
Nic mi nie pozstaje jak tylko powiedziec że to nie pieniądze są w życiu najważniejsze i chyba każdy się tu ze mną zgodz co jak co.
Wszystko się ułoży :564:
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Zablokowany