I za to powinien być ban dożywotni nazywając kogoś idiotą. Początkujący traci i tyle. Pozycja za duża skoro poszedł MC i brak MM. Cham ze wsi wyjdzie, ale wieś z chama nigdy.MaciejWLKP pisze:50 tyś!? jesteś idiotą/idiotką i w ogóle mi Ciebie nie żalpkubiu pisze:ale 50 tś!!!yeahman pisze: To tak zawsze jest, wywali o niewiele (stosunkowo do tego od kiedy trzymasz) i potem leci w prawidłowym kierunku. Każdy to chyba ma..
będziesz kolejnym przykładem że zawsze nalezy mieć SL, co robiłaś jak miałaś 5,10 k straty ? nic- czekałaś na cud no i się doczekałaś![]()
eur/usd
z poziomu d1 jesteśmy w strefie popytu, możliwe dziś odbicie do 1.388
DayTrading: Piątek 09.05.2014
- Matthew414
- Pasjonat
Re: Odp: DayTrading: Piątek 09.05.2014
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

- ZielonaMgielka
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 09.05.2014
Nie masz zielonego pojecia co robisz. Stracisz te pieniadze szybciej niz Ci sie wydaje grajac zyczeniowo.pkubiu pisze: mam nadzieje że jakoś sie dogadam z swoim wieżycielem i zachowam swoją godność po merginie zostalo mi 1800 złoty Boze 1800 i też tak wice edka że 1,38 to dobra promocja na L w koncu mario nic nie zrobił a jak ifklacja bedzie chodz lepsza chodzby 0.1 przebijemy 1,40 jak nóz masło i 1,42 cel 0,6 lota x 400 pipsów =7200 to pozniej mi pozwali zagrac na spadki całym depo i odrobie straty 1,34 i to z nawiązka taki jest mój plan
Zacznij stosowac w koncu jakies rozsadne MM i zapomnij o zyskach bo myslac tylko o profitach nikt sie jeszcze nie dorobil.
Planuj z chlodna glowa a pozniej tylko konsekwetnie realizuj ten plan przy okazji prowadzac dziennik transakcji.
Inaczej to bedzie niekonczaca sie seria wzlotow i bolesnych upadkow.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2014, 10:04 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
zostaw edka w spokoju i weź się za daxa tam zawsze dobrze ci szło i doszlifuj AT ! ale to tylko moje spostrzeżenie do tego co tu piszeszpkubiu pisze:atlanticos pisze:jeśli pomyłka była o 300 pipsów to o jakiej dobrej strategii mowa?lukpiasek pisze: może strategia była dobra tylko depozyt za mały![]()
Jednym Bozia daje rozum innym urodę...
edit: na edku wrzucałem wczoraj wieczorem to i dopoki nie zejdziemy ponizej 3770 tego się trzymam
h4
https://www.tradingview.com/x/scbkGVL6/
mam nadzieje że jakoś sie dogadam z swoim wieżycielem i zachowam swoją godność po merginie zostalo mi 1800 złoty Boze 1800 i też tak wice edka że 1,38 to dobra promocja na L w koncu mario nic nie zrobił a jak ifklacja bedzie chodz lepsza chodzby 0.1 przebijemy 1,40 jak nóz masło i 1,42 cel 0,6 lota x 400 pipsów =7200 to pozniej mi pozwali zagrac na spadki całym depo i odrobie straty 1,34 i to z nawiązka taki jest mój plan

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

Chyba chłopa ze wsi wyjdzie ale wieś z chłopa nigdy 

- kk.dreamer
- Pasjonat

edit: mi edek świnia tez urwał wczoraj sporo kasy, bydlę

Ostatnio zmieniony 09 maja 2014, 10:04 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Wszystko w temacieatlanticos pisze:rzeźnik h1 - jak dla mnie L to chyba dopiero po wyjściu ponownym powyżej trójkąta...
https://www.tradingview.com/x/EmhJd0HJ/

Myślę że yen nie odpuści i wtedy pójdzie jak w masło że zacytuję koleżankę pkubiu.
Tylko ten kabel

„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri
Dax konsoliduje w trójkącie z szansą na wybicie w górę bo na indexie nalezy wg mnie stosowac zasadę że trend będzie kontynuowany niż odwracany po konsolach. ale smakowity kąsek to zagranie sell bo jest z czego spadać i stosunkowy SL obecnie jest bardzo blisko.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
no i rzeźnik odfrunął..... 
... no prawie
wczoraj pisałem o USD/TRY - dziś po 8.00 była druga okazja do wejścia w L.

... no prawie

wczoraj pisałem o USD/TRY - dziś po 8.00 była druga okazja do wejścia w L.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2014, 10:09 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- kk.dreamer
- Pasjonat
Ja mam dzisiaj lepsze zajęcie. Dostałam dzisiaj na imieniny od mojego księcia ze bajki w końcu samsunga note3. Wieć dziś pewnie będę rozkminiać to pudło, bo ja to dziecko nokii jestem i samsunga ni w ząb i pewnie jak ogarne tak ogólnie, to mt4 będę kombinowac jak tam wrzucic i jak to działa
to juz jest chore, dostac zabawke i zastanawiac sie w pierwszej kolejnosci jak tam forexa wcisnąc 

Ostatnio zmieniony 09 maja 2014, 10:08 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- atlanticos
- Maniak
highend pisze:no i rzeźnik odfrunął.....
chyba na wykresie tickowym

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv