atlanticos pisze:highend pisze:no i rzeźnik odfrunął.....
chyba na wykresie tickowym

atlanticos pisze:highend pisze:no i rzeźnik odfrunął.....
spokojnie, dał zarobić na tym małym ruchuatlanticos pisze:highend pisze:no i rzeźnik odfrunął.....
powrót do trójkąta -Tommy_Boss pisze:atlanticos pisze:highend pisze:no i rzeźnik odfrunął.....
chyba na wykresie tickowym![]()
![]()
Ej weź no, nie podcinaj skrzydeł, jeszcze go nawet nie odpaliłamhighend pisze:spokojnie, dał zarobić na tym małym ruchuatlanticos pisze:highend pisze:no i rzeźnik odfrunął.....
za chwilkę wyfrunie lepiej...
Co do Galaxy Note 3 - polecam jak ktoś ma duże dłonie, MT4 fajnie działa.... Ale jako telefon imho za duży.
Mam i nie wiem - chyba go sprzedam
ale zdecydowanie najwygodniejszy jest (w terenie) tablet. na ipadzie MT4 jest dla mnie rewelacyjny.
i to jest bardzo zły plan, nic na siłę, tak długo czekałaś na spadki i nagle przesiadka na L, no proszę Cię, jak być konsekwentnym to do końcapkubiu pisze: mam nadzieje że jakoś sie dogadam z swoim wieżycielem i zachowam swoją godność po merginie zostalo mi 1800 złoty Boze 1800 i też tak wice edka że 1,38 to dobra promocja na L w koncu mario nic nie zrobił a jak ifklacja bedzie chodz lepsza chodzby 0.1 przebijemy 1,40 jak nóz masło i 1,42 cel 0,6 lota x 400 pipsów =7200 to pozniej mi pozwali zagrac na spadki całym depo i odrobie straty 1,34 i to z nawiązka taki jest mój plan
i tu się po części zgodzę z Tobą, oprócz tego cierpliwość, poukładane w głowie (granie za własne a nie pożyczone!!!, zarządzanie kapitałem, przynajmniej podstawy AT itp) i czasami szczęścielukpiasek pisze: może strategia była dobra tylko depozyt za mały![]()
jeśli ktoś gra DT to rzeczywiście pomyłka niedopuszczalna, jesli ktoś gra średnio/długoterminowo z celem np 1000 pipsów to taka strategia wcale nie musi być zła, kiedyś sam wiozłem edka 400 pipsów pod prąd, tylko dlatego że uważałem że jest to świetna okazja aby otwierać kolejne pozycje, mam dobry MM i duże depo więc dla mnie nie było żadnego problemu, konsekwencja i cierpliwość wkońcu się opłaciłyatlanticos pisze: jeśli pomyłka była o 300 pipsów to o jakiej dobrej strategii mowa?
Wszystkiego najkk.dreamer pisze: Ej weź no, nie podcinaj skrzydeł, jeszcze go nawet nie odpaliłam![]()
Niech sie najpierw naładuje, apotem bedzie fun![]()
a jak tam wpakowac ,mt4?
a miałasz/masz już jakiś telefon z Androidem?kk.dreamer pisze: Ej weź no, nie podcinaj skrzydeł, jeszcze go nawet nie odpaliłam![]()
a jak tam wpakowac ,mt4?
Wszystkiego najZielonaMgielka pisze:kk.dreamer pisze: Ej weź no, nie podcinaj skrzydeł, jeszcze go nawet nie odpaliłam![]()
a jak tam wpakowac ,mt4?
kk.dreamer pisze:Ja mam dzisiaj lepsze zajęcie. Dostałam dzisiaj na imieniny od mojego księcia ze bajki w końcu samsunga note3. Wieć dziś pewnie będę rozkminiać to pudło, bo ja to dziecko nokii jestem i samsunga ni w ząb i pewnie jak ogarne tak ogólnie, to mt4 będę kombinowac jak tam wrzucic i jak to działato juz jest chore, dostac zabawke i zastanawiac sie w pierwszej kolejnosci jak tam forexa wcisnąc