DayTrading: Środa 30.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 maja 2014, 00:00

Wzrost
9
29%
Bez zmian
2
6%
Spadek
20
65%

Liczba głosów: 31

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 30.04.2014

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

DavidFx pisze:hybryda :D
Czy ten zielony trapez świadczy o zielonej energii????? :idea: :roll:

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

sokol27je pisze:
wariatgdynia pisze:Witam
Ja wczoraj wziąłem L na USD/RUB a dzis dorzuciłem USD/PLN L co o tym sadzicie
3.04 to słaby moment na zakup L, w dłuższym terminie może cos ugrasz jak prognoza się sprawdzi
Ja uwazam ze to jest dobry moment na L a raczej byl, osobiscie mam od wczoraj na usd/pln z 3.03 eLke, ale ja widze kurs nawet w okolicach 3.06-3.07 do piatku

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

w trendzie bocznym jaki mamy obecnie krótkoterminowo na edku łatwo się gra kupując na dole sprzedając na górze problem się zrobi jak nastąpi wybicie z boczniaka bo połowa ludzi zostanie z pozycjami pisząc : " co co się co się stało" :mrgreen:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Bemowo1 pisze:
Czy ten zielony trapez świadczy o zielonej energii????? :idea: :roll:
dokładnie tak bemowo :D
tak jak mówi AT zielone trapezy świadczą że moc jest na notowaniach :D
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2014, 09:22 przez DavidFx, łącznie zmieniany 1 raz.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

lukpiasek pisze:

w trendzie bocznym jaki mamy obecnie krótkoterminowo na edku łatwo się gra kupując na dole sprzedając na górze problem się zrobi jak nastąpi wybicie z boczniaka bo połowa ludzi zostanie z pozycjami pisząc : " co co się co się stało" :mrgreen:
Mowisz o Sobie jak wybije dolem?:) dla Ciebie takie niespodzianki to nie pierwszyzna :)

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Kusus pisze:Chyba bym sie zaplul ze smiechu jakby po dzisiejszym dniu edek ostro z UP'owal do 1.41 :D

Znowu bylaby cisza na forum przez kilka kolejnych dni + nowe nicki bo 70% planktonu mialaby MC :D
Powiem Ci, że patrząc na kilkanaście D1/W1 wstecz, to bardziej wychodzą mi wzrosty niż spadki. Żeby było ciekawiej, najpierw optuję za przebiciem aktualnego wsparcia na 1.3785 szpilą, a potem UP. Byłoby to klasyczne zagranie Edwarda, trzaskają SL, otwierane są przeciwne, a kurs robi ostrą nawrotkę :wink:

Awatar użytkownika
MasterFx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MasterFx »

cajto pisze: Powiem Ci, że patrząc na kilkanaście D1/W1 wstecz, to bardziej wychodzą mi wzrosty niż spadki.
a jak zinterpretujesz dwie ostatnie? :)

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

psxor pisze:
lukpiasek pisze:

Mowisz o Sobie jak wybije dolem?:) dla Ciebie takie niespodzianki to nie pierwszyzna :)

od 2006r jak gram przeżyłem już prawię każda niespodziankę na forex i na prawdę nie wiele może mnie już zdziwić :mrgreen: :564: ja i mój MC jesteśmy przygotowani na każdą ewentualność nie upieram sie przy swoich założeniach jak góru demo123 :d ja wiem gdzie zakładać SL swoich scenariuszy bo wiadomo że nie ma nikogo kto by miał 100% skuteczności :564:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
sokol27je
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sokol27je »

psxor pisze:
sokol27je pisze:
wariatgdynia pisze:Witam
Ja wczoraj wziąłem L na USD/RUB a dzis dorzuciłem USD/PLN L co o tym sadzicie
3.04 to słaby moment na zakup L, w dłuższym terminie może cos ugrasz jak prognoza się sprawdzi
Ja uwazam ze to jest dobry moment na L a raczej byl, osobiscie mam od wczoraj na usd/pln z 3.03 eLke, ale ja widze kurs nawet w okolicach 3.06-3.07 do piatku
A ja to niby gdzie wymalowałem TP? :) :D o to chodzi własnie wczoraj był duzo lepszy moment (chodz liczyłem na 3.02)

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

tyle, że 0,66 G <R< 0,75 G
a Ty masz R = G

sorry źle popatrzałem na wykres... te skośne kreski mnie zbałamuciły...
ale mimo wszystko IMO tam rgr nie ma bo trendu który miałby być odwracany lub kontynuowany brak...
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2014, 09:39 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Zablokowany