Czy ten zielony trapez świadczy o zielonej energii?????DavidFx pisze:hybryda

Czy ten zielony trapez świadczy o zielonej energii?????DavidFx pisze:hybryda
Ja uwazam ze to jest dobry moment na L a raczej byl, osobiscie mam od wczoraj na usd/pln z 3.03 eLke, ale ja widze kurs nawet w okolicach 3.06-3.07 do piatkusokol27je pisze:3.04 to słaby moment na zakup L, w dłuższym terminie może cos ugrasz jak prognoza się sprawdziwariatgdynia pisze:Witam
Ja wczoraj wziąłem L na USD/RUB a dzis dorzuciłem USD/PLN L co o tym sadzicie
DavidFx pisze:hybryda
dokładnie tak bemowoBemowo1 pisze:Czy ten zielony trapez świadczy o zielonej energii?????DavidFx pisze:hybryda![]()
Mowisz o Sobie jak wybije dolem?:) dla Ciebie takie niespodzianki to nie pierwszyznalukpiasek pisze:DavidFx pisze:hybryda
w trendzie bocznym jaki mamy obecnie krótkoterminowo na edku łatwo się gra kupując na dole sprzedając na górze problem się zrobi jak nastąpi wybicie z boczniaka bo połowa ludzi zostanie z pozycjami pisząc : " co co się co się stało"
Powiem Ci, że patrząc na kilkanaście D1/W1 wstecz, to bardziej wychodzą mi wzrosty niż spadki. Żeby było ciekawiej, najpierw optuję za przebiciem aktualnego wsparcia na 1.3785 szpilą, a potem UP. Byłoby to klasyczne zagranie Edwarda, trzaskają SL, otwierane są przeciwne, a kurs robi ostrą nawrotkęKusus pisze:Chyba bym sie zaplul ze smiechu jakby po dzisiejszym dniu edek ostro z UP'owal do 1.41
Znowu bylaby cisza na forum przez kilka kolejnych dni + nowe nicki bo 70% planktonu mialaby MC
a jak zinterpretujesz dwie ostatnie?cajto pisze: Powiem Ci, że patrząc na kilkanaście D1/W1 wstecz, to bardziej wychodzą mi wzrosty niż spadki.
psxor pisze:Mowisz o Sobie jak wybije dolem?:) dla Ciebie takie niespodzianki to nie pierwszyznalukpiasek pisze:DavidFx pisze:hybryda
w trendzie bocznym jaki mamy obecnie krótkoterminowo na edku łatwo się gra kupując na dole sprzedając na górze problem się zrobi jak nastąpi wybicie z boczniaka bo połowa ludzi zostanie z pozycjami pisząc : " co co się co się stało"
A ja to niby gdzie wymalowałem TP?psxor pisze:Ja uwazam ze to jest dobry moment na L a raczej byl, osobiscie mam od wczoraj na usd/pln z 3.03 eLke, ale ja widze kurs nawet w okolicach 3.06-3.07 do piatkusokol27je pisze:3.04 to słaby moment na zakup L, w dłuższym terminie może cos ugrasz jak prognoza się sprawdziwariatgdynia pisze:Witam
Ja wczoraj wziąłem L na USD/RUB a dzis dorzuciłem USD/PLN L co o tym sadzicie
tyle, że 0,66 G <R< 0,75 GDavidFx pisze:hybryda