Czy ten zielony trapez świadczy o zielonej energii?????DavidFx pisze:hybryda
DayTrading: Środa 30.04.2014
Re: DayTrading: Środa 30.04.2014
Ja uwazam ze to jest dobry moment na L a raczej byl, osobiscie mam od wczoraj na usd/pln z 3.03 eLke, ale ja widze kurs nawet w okolicach 3.06-3.07 do piatkusokol27je pisze:3.04 to słaby moment na zakup L, w dłuższym terminie może cos ugrasz jak prognoza się sprawdziwariatgdynia pisze:Witam
Ja wczoraj wziąłem L na USD/RUB a dzis dorzuciłem USD/PLN L co o tym sadzicie
DavidFx pisze:hybryda
w trendzie bocznym jaki mamy obecnie krótkoterminowo na edku łatwo się gra kupując na dole sprzedając na górze problem się zrobi jak nastąpi wybicie z boczniaka bo połowa ludzi zostanie z pozycjami pisząc : " co co się co się stało"
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
dokładnie tak bemowoBemowo1 pisze:Czy ten zielony trapez świadczy o zielonej energii?????DavidFx pisze:hybryda![]()
tak jak mówi AT zielone trapezy świadczą że moc jest na notowaniach
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2014, 09:22 przez DavidFx, łącznie zmieniany 1 raz.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Mowisz o Sobie jak wybije dolem?:) dla Ciebie takie niespodzianki to nie pierwszyznalukpiasek pisze:DavidFx pisze:hybryda
w trendzie bocznym jaki mamy obecnie krótkoterminowo na edku łatwo się gra kupując na dole sprzedając na górze problem się zrobi jak nastąpi wybicie z boczniaka bo połowa ludzi zostanie z pozycjami pisząc : " co co się co się stało"
Powiem Ci, że patrząc na kilkanaście D1/W1 wstecz, to bardziej wychodzą mi wzrosty niż spadki. Żeby było ciekawiej, najpierw optuję za przebiciem aktualnego wsparcia na 1.3785 szpilą, a potem UP. Byłoby to klasyczne zagranie Edwarda, trzaskają SL, otwierane są przeciwne, a kurs robi ostrą nawrotkęKusus pisze:Chyba bym sie zaplul ze smiechu jakby po dzisiejszym dniu edek ostro z UP'owal do 1.41
Znowu bylaby cisza na forum przez kilka kolejnych dni + nowe nicki bo 70% planktonu mialaby MC
a jak zinterpretujesz dwie ostatnie?cajto pisze: Powiem Ci, że patrząc na kilkanaście D1/W1 wstecz, to bardziej wychodzą mi wzrosty niż spadki.
psxor pisze:Mowisz o Sobie jak wybije dolem?:) dla Ciebie takie niespodzianki to nie pierwszyznalukpiasek pisze:DavidFx pisze:hybryda
od 2006r jak gram przeżyłem już prawię każda niespodziankę na forex i na prawdę nie wiele może mnie już zdziwić
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
A ja to niby gdzie wymalowałem TP?psxor pisze:Ja uwazam ze to jest dobry moment na L a raczej byl, osobiscie mam od wczoraj na usd/pln z 3.03 eLke, ale ja widze kurs nawet w okolicach 3.06-3.07 do piatkusokol27je pisze:3.04 to słaby moment na zakup L, w dłuższym terminie może cos ugrasz jak prognoza się sprawdziwariatgdynia pisze:Witam
Ja wczoraj wziąłem L na USD/RUB a dzis dorzuciłem USD/PLN L co o tym sadzicie
tyle, że 0,66 G <R< 0,75 GDavidFx pisze:hybryda
a Ty masz R = G
sorry źle popatrzałem na wykres... te skośne kreski mnie zbałamuciły...
ale mimo wszystko IMO tam rgr nie ma bo trendu który miałby być odwracany lub kontynuowany brak...
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2014, 09:39 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...