DayTrading: Środa 30.04.2014
Re: DayTrading: Środa 30.04.2014
O godz 11 będą jeszcze dane z inflacji w Eurostrefie. Te raczej utwierdzą dane z Niemiec i Francji.
Time is Money.
hybryda 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Chyba bym sie zaplul ze smiechu jakby po dzisiejszym dniu edek ostro z UP'owal do 1.41 
Znowu bylaby cisza na forum przez kilka kolejnych dni + nowe nicki bo 70% planktonu mialaby MC

Znowu bylaby cisza na forum przez kilka kolejnych dni + nowe nicki bo 70% planktonu mialaby MC

3.04 to słaby moment na zakup L, w dłuższym terminie może cos ugrasz jak prognoza się sprawdziwariatgdynia pisze:Witam
Ja wczoraj wziąłem L na USD/RUB a dzis dorzuciłem USD/PLN L co o tym sadzicie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No to by bylo smieszneKusus pisze:Chyba bym sie zaplul ze smiechu jakby po dzisiejszym dniu edek ostro z UP'owal do 1.41

Mario Goldman Draghi

A tak na serio patrzac, jestem w 100% przekonany ze po tych odczytach jakie byly do tej pory z niemiec i innych krajow, bedzie inflacja mniejsza niz 0.8%, chyba ze faktycznie cos posciemniaja, ale po co?
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2014, 09:18 przez psxor, łącznie zmieniany 2 razy.
EURAUD - ostatnia falka w tym ruchu (wczoraj mówiłem że dojdzie do 1.4820)
i zdania nie zmieniam - może nawet ciutkę niżej... do 1.4800 ... więc szybkie 70 pips się szykuje...
bo już skończyła się korekta z m5...
i zdania nie zmieniam - może nawet ciutkę niżej... do 1.4800 ... więc szybkie 70 pips się szykuje...
bo już skończyła się korekta z m5...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
Krwi więcej krwipsxor pisze:
Dzisiaj sadny dzien, na 1.38 jest juz 37% oandian, przy 1.37 bedzie juz 50/50 albo i wiecej w L, wtedy dopiero zacznie sie jadka

wiesz, ja az tak bardzo nie byłbym zdziwiony. jestesmy w okolicy dosyc waznego wsparcia i az sie prosi zeby kupowac.Kusus pisze:Chyba bym sie zaplul ze smiechu jakby po dzisiejszym dniu edek ostro z UP'owal do 1.41![]()
jedyne co do tego zniecheca to wczorajsza swieca D1. To własnie jej sie słucham dzis.
Krotko mowiac edek dzis na bok, trzeba molestowac inne pary

-
- Gaduła
Własnie ta to liczesokol27je pisze:3.04 to słaby moment na zakup L, w dłuższym terminie może cos ugrasz jak prognoza się sprawdziwariatgdynia pisze:Witam
Ja wczoraj wziąłem L na USD/RUB a dzis dorzuciłem USD/PLN L co o tym sadzicie