DayTrading: Wtorek 15.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 16 kwie 2014, 00:00

Wzrost
13
37%
Bez zmian
1
3%
Spadek
21
60%

Liczba głosów: 35

rafmax
Maniak
Maniak

Re: G/U

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Ciapul pisze:
pedro pisze:
atlanticos pisze:wystarczyłby abonament ;)
sam byś tu z Bemowo został :p
zostaliby Ci którzy faktycznie na Fx zarabiają i rzeczowa wymiana poglądów im w tym zarabianiu troche pomaga...
aaa i jeszcze jedyna forma płatności to karta kredytowa...
puknij sie w łeb a pozniej jeszcze raz przemysl cos napisał :roll:
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 15.04.2014

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

harymilloki pisze:Nie wiem co wy wszyscy chcecie od kolegi lukaspieka. Ostatnio większość zaprzeczała wzrostom na edku. Tylko ja i kolega lukaspiek trzymaliśmy się wersji wzrostowej. Może i wybiło mu SL ale kierunek obstawiał dobry. Może on ma poprostu taką naturę ale wydaje mi się że strategia którą obrał jest ok. Przynajmniej tak wynika z jego zagrań.

ale on od 139xx caly czas pisal o 1.40 po mim oze sie pisalo ze nie bedzie ze pod FEd zberac S a FED juz 2 tygonie i znowu akcja znicz :) :lol:

ja mam go w ingnorach i tym jego wizji nei musze czytac :lol: :lol: by mi zawracały glowe bo bym jak on alob strate musial ciac albo usrednial gdzie usrednianie na FX to pierwszy stopen do wyzerowanie depo :d

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

harymilloki pisze:Nie wiem co wy wszyscy chcecie od kolegi lukaspieka. Ostatnio większość zaprzeczała wzrostom na edku. Tylko ja i kolega lukaspiek trzymaliśmy się wersji wzrostowej. Może i wybiło mu SL ale kierunek obstawiał dobry. Może on ma poprostu taką naturę ale wydaje mi się że strategia którą obrał jest ok. Przynajmniej tak wynika z jego zagrań.
nie rozbrajaj mnie... zanim wogole wrocilismy do jego pozycji to zjechalismy 200 pipsow... w ten sposob to kazdy moze powiedziec ze beda wzrosty... i kiedys beda.... niech wrzuci wykres, pokaze na strzalkach jaki ruch ceny widzi i dlaczego - nie chodzi o to czy to sie sprawdzi czy nie tylko o argumenty, punkt widzenia danej pary w danym okresie bo czasem ktos cos przegapi i moze (choc nie musi) mu sie to przydac...chyba taka jest idea tego forum a nie pisanie ze na wakacje to bede na 1.41 bogaty albo na 1.30 w czarnej d...ie... :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Re: G/U

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Ciapul pisze:
pedro pisze:
atlanticos pisze:wystarczyłby abonament ;)
sam byś tu z Bemowo został :p
zostaliby Ci którzy faktycznie na Fx zarabiają i rzeczowa wymiana poglądów im w tym zarabianiu troche pomaga...
aaa i jeszcze jedyna forma płatności to karta kredytowa...
karte kredytową, to staremu można zwędzic i pograc na niej, a co dopiero za forum zaplacic :p

z wypłatami gorzej, jak się rachunku nie ma ; )

enyłej, na łikendzie, po zielonym zakazanym środku rozmyślałem o online forex tv ... : ) wiesz, na żywo komentujesz, co świeczke m5 analiza, co 4 minuty reklama, poza tym reklamy w tle, wywiady, autografy, print money, fak byczyz... ;)

wracając jednak do meritum... euraud, na pivocie balansuje, bez sygnału

za to gbpaud, odbija od r1
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Obserwować, reagować, decydować.

Moim zdaniem UP - argumenty i pozycja na rysunku.

AUD / USD H4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

GS o złocie, ... http://wallstreetpit.com/103588-goldman ... 12-months/

spadek do 1050 wieszczą w ciągu 12 msc,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

To po co wogóle się spinacie jego postami. Może jemu to właśnie przyjemność sprawia że wam nerwy psuje. To świadczy o waszej słabej psychice. Ja staram się OLAĆ kogoś kto mi robi koło pióra :) Choć także często wybucham i mówię co mi na język ślina przyniesie lub palce na klawiaturę :)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Damiano1100
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Damiano1100 »

Panowie tu chodzi o sposób wyrażania swoich poglądów. Kolega lukpiasek wyraża swoje jak dotąd nietrafione opinie w sposób bardzo pewny siebie jakby o fx wiedział wszystko co utwierdza innych, ze nie wie nic- bynajmniej tak mi się wydaje.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

atlanticos pisze:
nie rozbrajaj mnie... zanim wogole wrocilismy do jego pozycji to zjechalismy 200 pipsow... w ten sposob to kazdy moze powiedziec ze beda wzrosty... i kiedys beda.... niech wrzuci wykres, pokaze na strzalkach jaki ruch ceny widzi i dlaczego - nie chodzi o to czy to sie sprawdzi czy nie tylko o argumenty, punkt widzenia danej pary w danym okresie bo czasem ktos cos przegapi i moze (choc nie musi) mu sie to przydac...chyba taka jest idea tego forum a nie pisanie ze na wakacje to bede na 1.41 bogaty albo na 1.30 w czarnej d...ie... :564:
czemu dając analize nie proponujecie wejść w pozycje?,
proste i skuteczne :!:
ocena danego sygnału po sl i tp
tak mysle ale oczywiscie to moze i nie moze byc dobre :shock:

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

atlanticos pisze:

:lol: :lol: dokladnie nad 1.39 jedynie my pisalismy ze nie bedzie 1,40 i zbierac S pod FEd :) kazdy je widzial juz wszedzie na forach ale to samo bylo na SP500 z 1900 :))) to ja napisze ze w 2015 bedzie maly krach a moze juz w 2014 i SP500 zobaczymy w okolicach 1500 1600 :wink:

a eraz z innej beczki moze w koncu wybija bo sie trojka z tego zrobil

Zablokowany