puknij sie w łeb a pozniej jeszcze raz przemysl cos napisałCiapul pisze:zostaliby Ci którzy faktycznie na Fx zarabiają i rzeczowa wymiana poglądów im w tym zarabianiu troche pomaga...pedro pisze:sam byś tu z Bemowo zostałatlanticos pisze:wystarczyłby abonament
aaa i jeszcze jedyna forma płatności to karta kredytowa...
DayTrading: Wtorek 15.04.2014
Re: G/U
Re: DayTrading: Wtorek 15.04.2014
harymilloki pisze:Nie wiem co wy wszyscy chcecie od kolegi lukaspieka. Ostatnio większość zaprzeczała wzrostom na edku. Tylko ja i kolega lukaspiek trzymaliśmy się wersji wzrostowej. Może i wybiło mu SL ale kierunek obstawiał dobry. Może on ma poprostu taką naturę ale wydaje mi się że strategia którą obrał jest ok. Przynajmniej tak wynika z jego zagrań.
ale on od 139xx caly czas pisal o 1.40 po mim oze sie pisalo ze nie bedzie ze pod FEd zberac S a FED juz 2 tygonie i znowu akcja znicz
ja mam go w ingnorach i tym jego wizji nei musze czytac
- atlanticos
- Maniak

nie rozbrajaj mnie... zanim wogole wrocilismy do jego pozycji to zjechalismy 200 pipsow... w ten sposob to kazdy moze powiedziec ze beda wzrosty... i kiedys beda.... niech wrzuci wykres, pokaze na strzalkach jaki ruch ceny widzi i dlaczego - nie chodzi o to czy to sie sprawdzi czy nie tylko o argumenty, punkt widzenia danej pary w danym okresie bo czasem ktos cos przegapi i moze (choc nie musi) mu sie to przydac...chyba taka jest idea tego forum a nie pisanie ze na wakacje to bede na 1.41 bogaty albo na 1.30 w czarnej d...ie...harymilloki pisze:Nie wiem co wy wszyscy chcecie od kolegi lukaspieka. Ostatnio większość zaprzeczała wzrostom na edku. Tylko ja i kolega lukaspiek trzymaliśmy się wersji wzrostowej. Może i wybiło mu SL ale kierunek obstawiał dobry. Może on ma poprostu taką naturę ale wydaje mi się że strategia którą obrał jest ok. Przynajmniej tak wynika z jego zagrań.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Re: G/U
karte kredytową, to staremu można zwędzic i pograc na niej, a co dopiero za forum zaplacicCiapul pisze:zostaliby Ci którzy faktycznie na Fx zarabiają i rzeczowa wymiana poglądów im w tym zarabianiu troche pomaga...pedro pisze:sam byś tu z Bemowo zostałatlanticos pisze:wystarczyłby abonament
aaa i jeszcze jedyna forma płatności to karta kredytowa...
z wypłatami gorzej, jak się rachunku nie ma ; )
enyłej, na łikendzie, po zielonym zakazanym środku rozmyślałem o online forex tv ... : ) wiesz, na żywo komentujesz, co świeczke m5 analiza, co 4 minuty reklama, poza tym reklamy w tle, wywiady, autografy, print money, fak byczyz...
wracając jednak do meritum... euraud, na pivocie balansuje, bez sygnału
za to gbpaud, odbija od r1
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Obserwować, reagować, decydować.
Moim zdaniem UP - argumenty i pozycja na rysunku.
AUD / USD H4
Moim zdaniem UP - argumenty i pozycja na rysunku.
AUD / USD H4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
GS o złocie, ... http://wallstreetpit.com/103588-goldman ... 12-months/
spadek do 1050 wieszczą w ciągu 12 msc,
spadek do 1050 wieszczą w ciągu 12 msc,
Jutro też jest dzień.
- harymilloki
- Maniak

To po co wogóle się spinacie jego postami. Może jemu to właśnie przyjemność sprawia że wam nerwy psuje. To świadczy o waszej słabej psychice. Ja staram się OLAĆ kogoś kto mi robi koło pióra
Choć także często wybucham i mówię co mi na język ślina przyniesie lub palce na klawiaturę 
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
-
Damiano1100
- Gaduła

Panowie tu chodzi o sposób wyrażania swoich poglądów. Kolega lukpiasek wyraża swoje jak dotąd nietrafione opinie w sposób bardzo pewny siebie jakby o fx wiedział wszystko co utwierdza innych, ze nie wie nic- bynajmniej tak mi się wydaje.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

czemu dając analize nie proponujecie wejść w pozycje?,atlanticos pisze:nie rozbrajaj mnie... zanim wogole wrocilismy do jego pozycji to zjechalismy 200 pipsow... w ten sposob to kazdy moze powiedziec ze beda wzrosty... i kiedys beda.... niech wrzuci wykres, pokaze na strzalkach jaki ruch ceny widzi i dlaczego - nie chodzi o to czy to sie sprawdzi czy nie tylko o argumenty, punkt widzenia danej pary w danym okresie bo czasem ktos cos przegapi i moze (choc nie musi) mu sie to przydac...chyba taka jest idea tego forum a nie pisanie ze na wakacje to bede na 1.41 bogaty albo na 1.30 w czarnej d...ie...harymilloki pisze:Nie wiem co wy wszyscy chcecie od kolegi lukaspieka. Ostatnio większość zaprzeczała wzrostom na edku. Tylko ja i kolega lukaspiek trzymaliśmy się wersji wzrostowej. Może i wybiło mu SL ale kierunek obstawiał dobry. Może on ma poprostu taką naturę ale wydaje mi się że strategia którą obrał jest ok. Przynajmniej tak wynika z jego zagrań.
proste i skuteczne
ocena danego sygnału po sl i tp
tak mysle ale oczywiscie to moze i nie moze byc dobre
atlanticos pisze:nie rozbrajaj mnie... zanim wogole wrocilismy do jego pozycji to zjechalismy 200 pipsow... w ten sposob to kazdy moze powiedziec ze beda wzrosty... i kiedys beda.... niech wrzuci wykres, pokaze na strzalkach jaki ruch ceny widzi i dlaczego - nie chodzi o to czy to sie sprawdzi czy nie tylko o argumenty, punkt widzenia danej pary w danym okresie bo czasem ktos cos przegapi i moze (choc nie musi) mu sie to przydac...chyba taka jest idea tego forum a nie pisanie ze na wakacje to bede na 1.41 bogaty albo na 1.30 w czarnej d...ie...harymilloki pisze:Nie wiem co wy wszyscy chcecie od kolegi lukaspieka. Ostatnio większość zaprzeczała wzrostom na edku. Tylko ja i kolega lukaspiek trzymaliśmy się wersji wzrostowej. Może i wybiło mu SL ale kierunek obstawiał dobry. Może on ma poprostu taką naturę ale wydaje mi się że strategia którą obrał jest ok. Przynajmniej tak wynika z jego zagrań.
a eraz z innej beczki moze w koncu wybija bo sie trojka z tego zrobil