tak, też uważam, że inwestycja w hft, to dobry pomysłCiapul pisze:HFT rules

oglądałem ostatnio nawet jakiś dokument o szybkości, i o hft było 1,5 milisekundy warte miliony

tak, też uważam, że inwestycja w hft, to dobry pomysłCiapul pisze:HFT rules
nie ruszy, popatrz na cenę ropy,Nowy123 pisze:Turczynow wyslal czolgi na separatystow teraz tylo czekac az Rosja im ruszy z pomoca
racja, zmienie TP na 10.000 punktów....marekdt pisze: Chyba na demie kolego.. nie rób sobie jaj.
Mnie nie stać na wtapianie kilkunastu koła na DAX, a Tobie widzę humor dopisuje.
mówisz o mnie czy o koledze lukpiasek?Kusus pisze: Stary. Wszyscy z forum go już zignorowali i dodali do czarnej listy. Zrób tak samo bo jego posty to wyjęte z d**y bajki i herezje.
ja jestem malutki moje depo to tylko trzy zera po jedynce ale ni hu...a nikt mnie nie przekona że w trendzie wzrostowym gra na spadki się opłacamarekdt pisze:
Chyba na demie kolego.. nie rób sobie jaj.
Mnie nie stać na wtapianie kilkunastu koła na DAX, a Tobie widzę humor dopisuje.
O naszym szanownym koledze lukpiasek ;]highend pisze:mówisz o mnie czy o koledze lukpiasek?Kusus pisze: Stary. Wszyscy z forum go już zignorowali i dodali do czarnej listy. Zrób tak samo bo jego posty to wyjęte z d**y bajki i herezje.
highend pisze:kurr... jakie jaja
na AM rzeźnika mam 169.980 (na markets.com też!)
a na mForex 169.5xx
w tym samym czasie!
no przecież jak mi wybije stopa to nie wiem co im zrobię
zejdź na ziemie... to nie dla zwykłych ludzipedro pisze: tak, też uważam, że inwestycja w hft, to dobry pomysł![]()
...
oglądałem ostatnio nawet jakiś dokument o szybkości, i o hft było 1,5 milisekundy warte miliony