DayTrading: Środa 09.04.2014
Re: DayTrading: Środa 09.04.2014
Grześiu, jak bys miał opcje tak z tydzień na przód, to mógł bym pod to grać 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
IMO problem na g/u wynika z tego, że zawędrował wysoko, nawet bardzo wysoko po pierwsze za szybko, po drugie na fali osłabienia dolara, funt jest mocny i gdyby ten wyskok na indeksie dolara nie był taką ścianą wszystko byłoby ok. A tak nie mówi się o tym że funt jest mocny tylko że dolar słaby i jak to się zmieni to będziemy mieli korekty ... Zresztą zobaczymy po protokole...cajto pisze:Myślisz, że gracze będą grali wg Ciebie, czy według tego co na wykresie?
-- Dodano: śr 09-04-2014, 15:26 --
a jak stara jest ta STARA ?harymilloki pisze:Dobra nie przeszkadzać mi bo mnie STARA zabi....
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- harymilloki
- Maniak
23 lata:) ale starta to stara ... tak określamy swoje kobiety z kumplamiCiapul pisze:IMO problem na g/u wynika z tego, że zawędrował wysoko, nawet bardzo wysoko po pierwsze za szybko, po drugie na fali osłabienia dolara, funt jest mocny i gdyby ten wyskok na indeksie dolara nie był taką ścianą wszystko byłoby ok. A tak nie mówi się o tym że funt jest mocny tylko że dolar słaby i jak to się zmieni to będziemy mieli korekty ... Zresztą zobaczymy po protokole...cajto pisze:Myślisz, że gracze będą grali wg Ciebie, czy według tego co na wykresie?
-- Dodano: śr 09-04-2014, 15:26 --
a jak stara jest ta STARA ?harymilloki pisze:Dobra nie przeszkadzać mi bo mnie STARA zabi....

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
a zbuntowana młodzież tak o matkach mówiharymilloki pisze:23 lata:) ale starta to stara ... tak określamy swoje kobiety z kumplami

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
to jak wiedza tajemna i jeszcze znać w którą stronę kasa ustawiona...BOCZEK pisze:Grzesiu, jak bys miał opcje tak z tydzień na przód, to mógł bym pod to grać

faktycznie można się wtedy ostrzej pobawić w zgadywanie ceny

staram się dzień wcześniej(późnym wieczorem) wrzucać poziomy opcji w DT jeżeli tylko mam dostęp do takich info

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
mówiłem Ci ,nie da sie ukryć wszystkiego kreatywną księgowością ,a Ty wiecznie te wałki robiszCiapul pisze:Czesc,
Nie ma to jak jeden telefon z 'instytucji państwowej' i dwa dni w du....

tez skorzystamharymilloki pisze:Ciapul pisze:u mnie też możeszharymilloki pisze:A ja poodkurzamw domu:)

dobra zwała sie szykuje na złocie o ile pump na s&p znowu zadziała 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

dawac KIWI I KANGURA LECIMY do 20 00 w dol
po 20 00 przyspieszamy 

pewnie se kupił irobota i teraz szpanuje, ze niby to swojej starej pomaga.
No faktycznie, szkoda ze tych opcji nie podają większym wyprzedzeniem ale dobre i to co jest
No faktycznie, szkoda ze tych opcji nie podają większym wyprzedzeniem ale dobre i to co jest

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!