Dlaczego do końca kwietnia? I o które strzałki chodzi?krinvest pisze:Hary prognoza sama w sobie jest spoko , ale zaznacz sobie na dole i zobacz jaki okresliłes przedział czasowy. nie da rady zrealizowac takiego scenariusza w do końca kwietnia , zwyczajnie za mało czasu nawet jak na Edka.harymilloki pisze:Raczej EDKA tak bym widział:![]()
o ile dobrze to zrozumiałem
DayTrading: Środa 09.04.2014
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 09.04.2014
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
nic PEJSY nie ruszyly anie KIWI ani kangurem wiec czekamy do 20 00
Edek, trójkat od rana jest robiony na M15 ładnie widać.
Od biedy można też flagę wyrysować, wybicie górą powinno mieć zasięg ok 70P, w sam raz żeby wybić maxa z 24/03GiGa pisze:Edek, trójkat od rana jest robiony na M15 ładnie widać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moim zdaniem na teraz złoto dobrnie w okolice 1300 i dopiero stamtąd ruszy do góry. Czy ktoś podziela taki sam pogląd ?

Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
Czy korzystacie ze wskaźnika DMI? Jeśli mielibyście jakiś plugin do MT4 godny polecenia, to szeroko bym się uśmiechnęła o niego. Niestety, to co googluję, nie działa mi prawidłowo w MT4. 

za drogo , opuść jeszcze troche szefie , my biedni ciułaczeMGrzech pisze:Moim zdaniem na teraz złoto dobrnie w okolice 1300 i dopiero stamtąd ruszy do góry. Czy ktoś podziela taki sam pogląd ?

takimi remixami mnie katują
https://www.youtube.com/watch?v=XR9-y4u9mew
Kusus pisze:A ja ciągle uważam, że nie macie racji i IUSD prześwidruje dzisiaj dno po czym:
Edek - kierunek 1.3850
Kabel - kierunek 1.68
Kangur - 0.94
EA - 1.46
Oczywiście mogę się mylićDlatego mam wąskie stopy...
Póki co się sprawdza... Zobaczymy wieczorem czy będę taki happy

krinvest pisze:za drogo , opuść jeszcze troche szefie , my biedni ciułaczeMGrzech pisze:Moim zdaniem na teraz złoto dobrnie w okolice 1300 i dopiero stamtąd ruszy do góry. Czy ktoś podziela taki sam pogląd ?
![]()
takimi remixami mnie katują
https://www.youtube.com/watch?v=XR9-y4u9mew
aaaale Ty masz ciężkie życie ....

troche jeszcze opuszcze, nawet do 1296 ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
niemiaszek pisze:Hello
OPTIONS: FX: Option expiries for today's NY cut 1000ET. Large(L), Very
* Euro-dollar; $1.3700, $1.3760, $1.3775, $1.3790, $1.3800(L), $1.3930
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!