pedro pisze:
aaaale Ty masz ciężkie życie ....
troche jeszcze opuszcze, nawet do 1296 ; )
Nie cierpie takich mózgotrzepów , ale 2na1 i przegłosowany.

1296 ? "Opuść niżej , wezme więcej , razem skorzystamy"

będizesz konsumował DiNapolego ?

pedro pisze:
niżej nie dam, bo za 1300 sobie z rąk wyrywająkrinvest pisze:pedro pisze:
Nie cierpie takich mózgotrzepów , ale 2na1 i przegłosowany.![]()
![]()
1296 ? "Opuść niżej , wezme więcej , razem skorzystamy"![]()
będizesz konsumował DiNapolego ?
ostatnio zaniedbałem grę na walutach, ale od wczoraj zacząłem znowu spekulować na walutach, indeksom na razie dziękujęCiapul pisze:Czesc,
Nie ma to jak jeden telefon z 'instytucji państwowej' i dwa dni w du.... a tu takie fajne rzeczy sie podziały
Polecam zwrócić uwagę, że G/U nie zamknął żadnej D1 powyżej wczorajszego zamknięcia, więc wysoce prawdopodobne jest, że i dzisiaj się to nie uda. Jednak dla bezpieczeństwa L zabezpieczone na BE i czekam bo co niektórzy widzą tam orgr ( choć ja się pytam - jaki trend by to miało odwrócić ? ) - dla mnie sygnalem do L było przebicie 1,6667
https://www.tradingview.com/x/T7sLCXwD/
IMO impuls oparty o jeden odczyt danych raczej nie będzie trwały, choć górny cień może dziś jeszcze troche powędrować
Myślisz, że gracze będą grali wg Ciebie, czy według tego co na wykresie?P4W3L pisze: S na kablu cel 1,6680, s na edka cel 1,3750
świeczki h4 na edku wskazują południe, na kablu neutralnie ze wskazaniem na L, ale wg mnie odreagowanie po wczorajszym wzroście będzie dzisiaj
dodatkowo uważam że dzisiejsze protokół FOMC umocni dolara na dłużej
u mnie też możeszharymilloki pisze:A ja poodkurzamw domu:)
1.3800 (VL)- 700mlnBOCZEK pisze:niemiaszek pisze:Hello
OPTIONS: FX: Option expiries for today's NY cut 1000ET. Large(L), Very
* Euro-dollar; $1.3700, $1.3760, $1.3775, $1.3790, $1.3800(L), $1.3930
Ok. Stawiasz flachę i nie ma problemuCiapul pisze:u mnie też możeszharymilloki pisze:A ja poodkurzamw domu:)